Kısa far aydınlatması için philips diamond vision 5000k h7 mi, yoksa osram cool blue intense h7 mi tercih etmeliyim? Gündüz farlarım turuncu. Fikirlerinizi paylaşırsanız sevinirim.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
adRe j' Alıntı:Philips uygun olur osram in ki sariya çaliyor
Ben phaton kullaniyorum 3 yil oldu masallahi var hiç arizalanmadi ama aydinlatma olarak beyazlar yagmurda ve siyah asfaltta iyi değil
Fiköze' Alıntı:Kısa far aydınlatması için philips diamond vision 5000k h7 mi, yoksa osram cool blue intense h7 mi tercih etmeliyim? Gündüz farlarım turuncu. Fikirlerinizi paylaşırsanız sevinirim.
mstfgrbz72' Alıntı:Fiköze' Alıntı:Kısa far aydınlatması için philips diamond vision 5000k h7 mi, yoksa osram cool blue intense h7 mi tercih etmeliyim? Gündüz farlarım turuncu. Fikirlerinizi paylaşırsanız sevinirim.
Gündüz farlarını isteyebileceğim bir site var mı
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
mstfgrbz72' Alıntı:Turuncu ampul bu mu ilanda sarı yazıyor ama. Gerçi bende yazarken belirtmedim ama turuncu arıyordum
Fiköze' Alıntı:mstfgrbz72' Alıntı:Turuncu ampul bu mu ilanda sarı yazıyor ama. Gerçi bende yazarken belirtmedim ama turuncu arıyordum
Rengi turuncudur. Ben de web üzerinden aldım, taktırdım. Rengi güzel ve memnunum.
mstfgrbz72' Alıntı:Fiköze' Alıntı:Rengi turuncudur. Ben de web üzerinden aldım, taktırdım. Rengi güzel ve memnunum.
Teşekkürler şimdi sipariş vereceğim