- Katılım
- 13 Ara 2015
- Mesajlar
- 199
- Tepkime puanı
- 0
- Puanları
- 0
- Yaş
- 37
Yapistirarak mi yaptı elektrikçi ?
gsli G3 den saygılar![]()


gsli G3 den saygılar

Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Yapistirarak mi yaptı elektrikçi ?
gsli G3 den saygılar![]()
[emoji4] [emoji4] Fark etti mi gösterme oranıEvet turunculu kısmı hızlı yapıştırıcı ile yapıştırdı. Az önce tekrar gittim düzelttirmeye, ben zannediyorumki söküp tekrar yapıştıracak. Meğer ampul turunculu kapağın içinde dönebiliyormuş. Sadece çıkmaması için mandal varmış. Bilseydim kendim yapardım dedimHatta eve geldim çok hafif sağa sola döndürdüm ama öyle gevşek dönmüyo yani kasislerden geçerken boşa çıkmayacak gibi
Evet bütün ışığı önümde topladı. Diğerinde ise yanlara dağılmış vaziyetteydi. Zaten doğru olan montaj şekli de dik olanmış. Şu anda bir sıkıntı yok.[emoji4] [emoji4] Fark etti mi gösterme oranı
gsli G3 den saygılar![]()
Evet bütün ışığı önümde topladı. Diğerinde ise yanlara dağılmış vaziyetteydi. Zaten doğru olan montaj şekli de dik olanmış. Şu anda bir sıkıntı yok.
Bu aralar araca binemiyorum gözden ameliyat oldum en kısa zaman da sizin için cekeyim video resim [emoji4]uzunlarda normal tip ampullerde neredeyse hiç performans yok.yol aydınlatmasının olmadığı karanlık bir yolda giderken daha ileriyi görmek için uzunları yaktığımda görüş mesafesi neredeyse hiç artmıyor. bu sebeple eski halogelnlerin yerine led düşünüyorum bende. yol aydınlatması ile ilgili video yada resim koyarım demiştiniz ama sanırm unuttunuz. koyacağınız resim ve videoya göre tabiki sizde urunden memnunsanız bende sipariş vereceğim.
uzunlarda normal tip ampullerde neredeyse hiç performans yok.yol aydınlatmasının olmadığı karanlık bir yolda giderken daha ileriyi görmek için uzunları yaktığımda görüş mesafesi neredeyse hiç artmıyor. bu sebeple eski halogelnlerin yerine led düşünüyorum bende. yol aydınlatması ile ilgili video yada resim koyarım demiştiniz ama sanırm unuttunuz. koyacağınız resim ve videoya göre tabiki sizde urunden memnunsanız bende sipariş vereceğim.
![]()
![]()
gsli G3 den saygılar![]()
Teşekkür ederim sagolungeçmiş olsun.
fotoğraflar için teşekkür ederim. aydınlatma gayet güzel gözüküyor. güle güle kullanın.
Hocam senin ledlerin markası nedir. Bu fotoda uzunlarla birliktemi yanıyor. Benim ledler bu kadar beyaz değil![]()
![]()
gsli G3 den saygılar![]()
Niken marka yok sadece kısalar yanıyor uzunları yakınca bunun iki katı oluyorHocam senin ledlerin markası nedir. Bu fotoda uzunlarla birliktemi yanıyor. Benim ledler bu kadar beyaz değil![]()