Kisa huzmeli far nasil degistirilir?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ancak bu kadar aciklayici olabilirdi.. Cok tesekkur ediyorum her ikinize de...

Taktiktan sonra elle ayar yapmak vs gerekecek mi?

Yani kisacesi sunu sormak istiyorum, ben daha once bu islemi yapmamis birisi olarak dikkat etmem gereken bi sey var mi? Yoksa hic kalkisma ustaya taktirt mi dersiniz?

Ancak bu kadar aciklayici olabilirdi.. Cok tesekkur ediyorum her ikinize de...

Taktiktan sonra elle ayar yapmak vs gerekecek mi?

Yani kisacesi sunu sormak istiyorum, ben daha once bu islemi yapmamis birisi olarak dikkat etmem gereken bi sey var mi? Yoksa hic kalkisma ustaya taktirt mi dersiniz?
Bu kadar soru sorarsan öyle deriz:),yok ya kendinde değiştirirsin yeterki ampüllerin camına elleme nedeni ampül camının yağlanmaması ve çabuk ısınıp ömrünün bitmemesi için...

Yerine düzgün takarsan tamamdır,ayar işi zaten içerden düğmeyle oluyor..

Sanayiye ugrayip sordum da MTEC marka ampul onerdiler..

Ne dersiniz? Bilir misiniz, kaliteli midir? Fiyatina da 40 YTL dediler.. H7 beyaz isikli 4350K

Piyasayi bilenler ne der bu fiyat ve marka icin acaba?

H1-H7 Narva kullandım ve halla uzunlarımda takılı,H7leri 6ay sonra söktüm yolu iyi göstermeyince,bagajda duruyor.Bence hiç uğraşma ya Xenon al yada orj.kalsın..

Ben narvanın 4100 k. olan modelini hem kısalarda hem sislerde kullanıyorum gayet memnunum. Yağmurda sisleride açarak önümü çok rahat görebiliyorum.

kısa hüzöe far aslında bu değişik hatalarda veriyor mesela bende astra h var 2005 xenon taktırdım serviste ama araba çalısmadan yanmıyor ekranda kısa hüzme far yazıyor yol bilgisayarında ama çalısıp park haline gecerse xenon oldugu yerde yakabiliyorum kısa hüzme far yazısı gelince ısıgı kapatıp gaz verip oyle yakıyorum sorun olmuyor yada arabayı çalıstırmadan yakmaya çalısmıyorum:D

Yardimlariniz icin tesekkur ediyorum arkadaslar,

Sonuc olarak MTEC H7 4850K taktirdim. Onceki ampulum Philips oldugu icin renk farki olustu ve cift degistirdim, cikani yedek olarak kullanacagim..

Demek ki Philips de olsa 2 sene icinde omrunu tamamlayabiliyor bu ampuller..

Tekrar tesekkurler yardimlariniz icin,
Alpay

sorun çözüme ulaştığı için konuyu kapatıyorum..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri