Kışın ne kadar sıklıkla aracı yıkatıyorsunuz?

kaanrevan

Kayıtlı Kullanıcı
59-Tekirdağ
Siteyi ziyaret et
Arkadaşlar 2 ay olacak neredeyse aracı yıkatalı. Kış kar çamur. Hiç gidesim gelmiyor aracı yıkatmaya. Arac beyaz. Sadece bazı yerlerinde sarımsı lekeler var onun haricinde problem yok. Uzun vadede bir zarar varmıdır geç araç yıkatmanın?

Al benden de o kadar.Benim de iki aydan fazla olmuştur yıkatmayalı.Kimyasal bir kir,yollara dökülen tuz,kuş pislikleri v.s gibi şeyler haricindeki çamur vs nin zararlı olacağını düşünmüyorum.Sevgiler....

15 günde bir kesin yıkatırım aracımı aracınızın dışını geçtimde içi kirlenmiyormu?çok uzun süre yıkatmıyorsunuz

Kış girdiğinde Mayıs ayına kadar su yüzü görmez :D ama eğer ki yağmur yağdı ise ne kadar su birikintisi varsa içine girerim ama belli bir hızda girerim amacım da aracın altında pislikler temizlenmesi için ;) o yeter ona ;)

benim bir kaportacım var o bana hep şunu demiştir aracını hiç kirli tutma...kir aracı yorar demiştir hep...

Abi bu ne ya :D ne kadar hunharca davranıyosunuz :D valla boş vaktimde haftasonları falan isterse yagmur ,kar yagsın genede yıkarım arabamı :) geçen hafta yıkadıgımda dısarda yagmur yagıyodu arabayı yıkadım sıldım ve benzınlıkten cıkar cıkmaz bi BMW sagolsun onumden su bırıkıntısınden gecerek benı camura boyamıstı :) ama herseye ragmen her haftasonu bi benzinlige gidip altını ustunu yıkar ıcınıde guzelce siler oyle bınerım yoksa içime sinmiyor araba :)

kafam ne zaman bozulursa gidiyorum petrole tazyikli su ile kabaca yıkıyorum kış aylarında o kadar. yaz aylarında zaten sıkıntı yok yazlık evimiz bahçe içerisinde olduğu için kendim rahat rahat yıkıyorum. yalnız benim zavallının içi pek fazla temizlenmez... ayda bir falan anca.. :D

Kışın bile en kötü ihtimalle iki haftada bir aracımı kendim yıkarım. Kirli oldumu içim rahat etmiyor. İçi dışı temiz olmalı :)

Kış girdiğinde Mayıs ayına kadar su yüzü görmez :D ama eğer ki yağmur yağdı ise ne kadar su birikintisi varsa içine girerim ama belli bir hızda girerim amacım da aracın altında pislikler temizlenmesi için ;) o yeter ona ;)

süper fikir doğrusu.:) geçen yıl 25 tl vermiştim kış sonu altını yıkatmak için.

Geri