KISLIK LASTiK HAKKINDA

Ferdinand

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Siteyi ziyaret et
Merhaba arkadaslar ben foruma yeni katildim bi konuyu belirtmek istiyorum .Ben 3 ay önce Avusturya ya Viyana ya yerlestim .Burada kasim ayindan itibaren kislik lastik takma zorunlulugu var ve süper bisey ben istanbulda araba kullanirken hic kislik lastik kullanmiyordum ve dolayisiyla karli hava da arabaya binmeye korkuyodum ama burada bu aylarda her zaman kar var ve kislik lastikler oldugu icin simdiye kadar hic kayma veya spin atma problemi yasamadim tabi burada bi etkeni de belirteyim burada hic bir zaman kar yagdigin da ana arter lerin yani ana yollarin karli oldugunu gormedim ..saygilar bence masraf tan kacmayin üsenmeyin kisin kislik yazin yazlik lastik kullanin ,,

walla burda biz yaza bile girdik ankara 2 gun once 10 derece idi simdi 4 ...

O da bir şey mi? Biz burada kışlık lastiği bir takarız, lastikler eskiyene kadar hiç çıkartmayız. Anlayacağın biz daha temkinliyiz.:kop:

abi süpersin ya.

ben opli 2 hafata oldu alali burada kullanilmis araba satin alirken genel de yanin 1 takim daha lastik olur bende öyle aldim kislik lar uzerindey di yazlik lar bagaj da simdi 20 mart ta yazliga gececez .

20 marti yok bu isin havalar düzelene kadar kislik la sürmeye devam insallah mart sonunda düzelir havalar da takariz kar kis devam ederse vay halimize..

Adamlarda medeniyet var.bak kanuna bağlamışlar.bizde araçlar vızır vızır spin atoyor.sen gidip bi dünya para verip lastik alıyosun, frene basıp duruyosun yada kaymadan gidiyosun elin oğlu akıllıya masraf yapmıyo gelip sana geçiriveriyo.aracın orjinalliğinin gitmesinemi yanarsın çıkan masrafamı yoksa memlekette uyanık gezinen bu kadar öküz olmasınamı!!!!!!!!!!!!

Adamlarda medeniyet var.bak kanuna bağlamışlar.bizde araçlar vızır vızır spin atoyor.sen gidip bi dünya para verip lastik alıyosun, frene basıp duruyosun yada kaymadan gidiyosun elin oğlu akıllıya masraf yapmıyo gelip sana geçiriveriyo.aracın orjinalliğinin gitmesinemi yanarsın çıkan masrafamı yoksa memlekette uyanık gezinen bu kadar öküz olmasınamı!!!!!!!!!!!!
:alkis:

Açıkçası ben kar lastiğini hayatımda kullanmadım. Yaz - Kış düz lastiklerle devam. Ama karda hiç binmedim, binmemde..

Ya zaten kar yağdığı ne kadar be abi :) 1 gün yağar, ertesi gün yollar açık.. Gerek görmedim :)

Geri