KISLIK LASTiK HAKKINDA

Ya zaten kar yağdığı ne kadar be abi :) 1 gün yağar, ertesi gün yollar açık.. Gerek görmedim :)
Abimin ev Çankaya'da. Oturduğu yere gitmek için dik bir yokuş var. Sokak araları güneş görmediği için kar-buz daha uzun süreli kalıyor.

Sivasta hangi lastiği kullanmamız gerektiğini belirtmeye gerek yok sanırım. Ekim başında kışlıklar takılır, nisan başında çıkarılır.Benim lastikler hankook bu arada, alalı 3 ay oldu.Memnunum adamlar lastik yapmışlar, cam gibi buzda biraz zorlanıyor başka da süper. Çok memnunum....

arkadaslarim kislik lastikleri sadece kar yada buz var ken kullanmak gibi düsünmemeliyiz soguk havalarda yani kis mevsininde lastiklerimizin kislik olmasi aracin daha güvenli yere basmasini sagliyor yazlik ve kislik lastiklerin özellikleride farkli yazlik lastigi kisin kullanmak yada kislik lastigi yazin kullanmak, hem güvenlik, hemde lastiklerin ömrü acisindan zararli.. gecen gün arabam serviste idi yerine araba verdiler. tesadüf yazlik lastikler vardi birazda karli ama cok soguktu hava eve kadar geldim ama nasil kaya kaya sonra arabami aldim eve geldim oh be dedim gercekten fark büyük. kislik lastik takan takmayan herkese kazasiz belasin günler diliyorum..

Valla sayin arkadaslarim abilerim medeniyet mi dersiniz ne dersiniz buraya bilmiyorum ama insan hayati burada ucuz degil ben buraya geleli kisa sure oldu bunu ögrendim burayla ilgili ne hikayeler var zaman icin de konu acildikca paylasicam sizlerle .

Bugun oplimi muayene göturdum Pickerl dedigimiz 1 yilllik muayene ön sag sinyalin biri az beyaz gibi yaniyor dedi adam onaylamadi turuncu yanmasi lazimmis gittim taktirdim da geri gittim oyle onayladi .Gerci Türkiye de de TÜV TÜRK muayene basladi ama bilmem avrupa ülkeleri kadar saglikli olur mu yada zeki yurdum insani bir yila kalmaz bunun da bir caresini bulur mu .

Geri