Kışlık lastik seçimi

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan ac@d
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Ynt: Kışlık lastik seçimi

nokian aldım, fiyatı biraz fazla ama değdiğini düşünüyorum.

nokianı tek geçerim bende,,, çok güzel lastik,,,

REİS38 link' Alıntı:
nokianı tek geçerim bende,,, çok güzel lastik,,,
Türkiye'de çok yaygın değil ama alan pişman olmuyor. lastik almaya gittiğimde oradaki satıcı nokianı çok övdü ve araştırmamı önerdi, araştırdıktan sonra paraya kıyıp aldım, şimdi de iyiki almışım diyorum...

A14NET link' Alıntı:
Ben Ocak ayında almıştım takımı 1900TL Michelin Alpin A4. Ebat: 215/50R17

Şimdi kumho şu bu 1500TL nin üstünde ise deymez, çünkü Michelin oldukça iyi.

Ancak takımını 1000T ye iyi olduğuna inandığınız bir lastik varsa alınır...

Abi 950 TL işte Kumho, tarihi de yeni... Ben tavsiye ederim şahsen...

REC link' Alıntı:
Abi 950 TL işte Kumho, tarihi de yeni... Ben tavsiye ederim şahsen...

1900 lira ile 950 lira arasındaki fark inanılmaz, Erzurum şartlarında performans gösterebiliyorsa sadece buzda güvenli sürüş için bile alınır.

Tolga KARACA link' Alıntı:
1900 lira ile 950 lira arasındaki fark inanılmaz, Erzurum şartlarında performans gösterebiliyorsa sadece buzda güvenli sürüş için bile alınır.

Kesinlikle değer, ben Erzurum'da yaşıyorum ve mecburen alıyorum ama daha Batı'da da yaşasam mutlaka kullanırdım... Tek zararı biraz yakıt artışı, onun haricinde asla lastik sesi, uğultu vb. yok... Hamuru gayet güzel.

Ayrıca bir dönem (2006) Amerika'da satılan GOLF MKV GTI (2.0 TFSI) ile stock olarak Kumho marka lastikler sunuldu, ben de o yıllar oradan etkilenip bu markaya yöneldim ve gayet memnumum :)

Şuanki aracımın (1.3 Sport J )üzerinde de Kumho kış lastiği var henüz fotoğrafını çekmedim ama eski aracımdan bir örnek göstereyim:

pic1708.jpg

pic1704.jpg

İstanbulda olupta kis lastigi kullanan varmi  yilda 1-2 kez kar yagiyor zaten o zamanda araci cikarmiyorum simdiye kadar hic kullanmadim eksikliginide hissetmedim cok gerekli oldugunda da zincir taktim

dreamofice link' Alıntı:
İstanbulda olupta kis lastigi kullanan varmi  yilda 1-2 kez kar yagiyor zaten o zamanda araci cikarmiyorum simdiye kadar hic kullanmadim eksikliginide hissetmedim cok gerekli oldugunda da zincir taktim
Ben kullanıyorum. 1 gün dahi arabasızlığa tahammülüm yok ki geçen sene min. 10 gün karlı zemin vardı kış sert geçti...

Uğur abi ile görüştük. yarın benim aldığım bayiyi aricam ellerinde varsa Uğur abiye dönüş yapcam forumdan başka düşünen varsa onlarada yardımcı olurum iyi akşamlar.

Geri