Ynt: Kışlık lastik seçimi
nokian aldım, fiyatı biraz fazla ama değdiğini düşünüyorum.
nokian aldım, fiyatı biraz fazla ama değdiğini düşünüyorum.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Türkiye'de çok yaygın değil ama alan pişman olmuyor. lastik almaya gittiğimde oradaki satıcı nokianı çok övdü ve araştırmamı önerdi, araştırdıktan sonra paraya kıyıp aldım, şimdi de iyiki almışım diyorum...REİS38 link' Alıntı:nokianı tek geçerim bende,,, çok güzel lastik,,,
A14NET link' Alıntı:Ben Ocak ayında almıştım takımı 1900TL Michelin Alpin A4. Ebat: 215/50R17
Şimdi kumho şu bu 1500TL nin üstünde ise deymez, çünkü Michelin oldukça iyi.
Ancak takımını 1000T ye iyi olduğuna inandığınız bir lastik varsa alınır...
REC link' Alıntı:Abi 950 TL işte Kumho, tarihi de yeni... Ben tavsiye ederim şahsen...
Tolga KARACA link' Alıntı:1900 lira ile 950 lira arasındaki fark inanılmaz, Erzurum şartlarında performans gösterebiliyorsa sadece buzda güvenli sürüş için bile alınır.
Ben kullanıyorum. 1 gün dahi arabasızlığa tahammülüm yok ki geçen sene min. 10 gün karlı zemin vardı kış sert geçti...dreamofice link' Alıntı:İstanbulda olupta kis lastigi kullanan varmi yilda 1-2 kez kar yagiyor zaten o zamanda araci cikarmiyorum simdiye kadar hic kullanmadim eksikliginide hissetmedim cok gerekli oldugunda da zincir taktim