Kışlık Lastiklere Geçtim - Astra G

Kemalyanal

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
www.gencmekan.com
Bu haftasonu Kışlıklara geçtim

Diş aralarına giren küçük taşları temizledim
5tv4es.jpg

2cdfqbk.jpg

bu kadar taş çıktı:)
1zbdlz8.jpg

Artık ustaya gitmek için hazırız:
dp8mf4.jpg

işlemde:
2hf5g5y.jpg

ve mutlu son :)

11sj9f6.jpg

Lastikleri o haliyle mi saklamıştın? Ben araçtan çıkan lastiklerin (ayrıca jant takımım var) taşlarını temizler, yıkar, poşetler kaldırırım. Güneşten etkilenmesin (balkonda duruyor) diye siyah poşet kullanıyorum, ayrıca büyük bir de karton kutu buldum onun sayesinde güneşle/ışıkla bütün irtibatını kesiyorum.

Kazasız günler dilerim. Bu hafta bende kar lastiği alacağım nasip olursa birde yedek jant lastikleri sök tak yapmadan kullanmayı düşünüyorum ama sadece iki ön teker için alacağım sanırım yeterli gelir.

Lastikleri o haliyle mi saklamıştın? Ben araçtan çıkan lastiklerin (ayrıca jant takımım var) taşlarını temizler, yıkar, poşetler kaldırırım. Güneşten etkilenmesin (balkonda duruyor) diye siyah poşet kullanıyorum, ayrıca büyük bir de karton kutu buldum onun sayesinde güneşle/ışıkla bütün irtibatını kesiyorum.

Lastikler poşetli ve karton kutu içerisinde balkonda idi , aracı bu yaz aldığımda kışlıkları da vermişti satan arkadaş, o yüzden yeni temizledim.

Kazasız günler dilerim. Bu hafta bende kar lastiği alacağım nasip olursa birde yedek jant lastikleri sök tak yapmadan kullanmayı düşünüyorum ama sadece iki ön teker için alacağım sanırım yeterli gelir.

Arkaları ne yapacaksın. Yola tutunma, virajlarda savrulma gibi durumlar benim için önemli değil diyorsan olabilir :).

Sorma Savaş abi orası Allah kerim diyeceğiz artık :) aslında almayı düşündüm ama arka lastikler hani bu dört mevsim denen lastiklerden ne kadar fayda eder ise artık.

Savaş beyin dediği gibi özellikle karda düz giderken hafif sağ solda bile arkayı atabiliyor eğer sadece önler kışlıksa.

kış lastikleri zamanı geldimi???dersiniz...bende kış lastiklerini taktırcam ama biraz daha bekletiyorum...

Ben gectim kisliklara, 1 hafta oldu.

GT-I9300 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

Arkadaşlar vectra a cd 14 jant.normal ebatı 195/60/14.Kışlık lastikte hangi ebatı almalıyım?

Geri