Allah analı babalı büyütsün.Başak a ne dersiniz?

Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Allah analı babalı büyütsün.Başak a ne dersiniz?![]()
Allah analı babalı büyütsün gözünüz aydın aklımdakiler;
Alaz - Nehir - Ecem -Nilay
Allah vatana millete hayırlı etsin, gözünüz aydın.Aklımda birkaç isim var...
Ezgi, Beste, Eda, Öykü,Petek, Ülkü-Ülküm, Yosun...
Allah sağlıkla kucağınıza almaya nasip etsin hocam.
Ben Ece ismini beğeniyorum, kraliçe anlamına gelir. Eda da güzel bir isim.
Allah hayırlı evlat nasip etsin, mürüvvetini göresiniz inşallah.
Allah analı babalı büyütsün, hiç kimseye Allah evlat acısı göstermesin. Hangi ismi koyarsanız koyun, sorun değil, sonuçta minik yeğenimizin ömür boyu taşıyacağı bir ismi mutlaka olacaktır. Rast gele konulan isimler neticesi karşılaşılacak bazı sorunlar; sizinde değindiğiniz gibi bir kere isim mutlaka Türkçe olmalıdır. Kolay telafuz edilip kolayca yazılabilmelidir (okula başladığı zaman zorluk çekmemesi için), alay konusu olmamalıdır, gereğinden fazla uzun olmamalı, hele hele son yıllarda moda haline gelen (artık yeter dediğimiz, genelde anne ve baba adlarının sonuna konan) Can veya Nur gibi takılar içeren isimler konmamalıdır, önemli kişilerin etkisi altında kalınıp bu isimler çocuklarımıza verilmemelidir (mesela komşumun çocuğu Kıbrıs harekatı sırasında doğdu ismini Ecevit koydular, okulda solcu diye az dayak yemedi garibim. Ya da bence manevi değeri çok fazla olan Muhammet ismi, düşünsenize adam hırsız, berduş ama adı Muhammet ne kadar ters değil mi?). Zor ama güzel bir çıkmaz içine girmişsiniz. (Senin adına yakın diye eşiniz kızmazsa Esin olabilir Anlamı sabah rüzgarıdır. Sabaha karşı doğarsa bahanen olur.
allah analı babalı büyürsün diyorum ve başlıyorum
mine
mina
ada
elifsu
nilsu
tuna
yeliz
yeşim
senem
sinem
sibel
Cansu-Bahar-Helin..
Allah analı babalı büyütsün inşallah![]()