- Konuyu Başlatan
Çok nadir ve güzel bir isim söylüyorum "Pelsu". Allah analı babalı büyütsün hayırlı olsun.
anlamı ve kökeni nedir acaba?
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Çok nadir ve güzel bir isim söylüyorum "Pelsu". Allah analı babalı büyütsün hayırlı olsun.
Düşünülebilir ama bu tür fazla duyulmamış isimler ömür boyu sorun yaratabiliyor. Mesela benim kız kardeşimin adı AYÇE. Çok bilmiş memurlarımız yanlış yazılmış, doğrusu AYŞE olacak diyerek asıl yanlışı kendileri yapıyorlar, sonra da düzeltmek için ha babam de babam uğraşıyoruz. Kardeşime ait kimlik kayıtların neredeyse % 70 ninde ismi yanlış yazıldığı için düzeltme yapıdı.anlamı ve kökeni nedir acaba?
Düşünülebilir ama bu tür fazla duyulmamış isimler ömür boyu sorun yaratabiliyor. Mesela benim kız kardeşimin adı AYÇE. Çok bilmiş memurlarımız yanlış yazılmış, doğrusu AYŞE olacak diyerek asıl yanlışı kendileri yapıyorlar, sonra da düzeltmek için ha babam de babam uğraşıyoruz. Kardeşime ait kimlik kayıtların neredeyse % 70 ninde ismi yanlış yazıldığı için düzeltme yapıdı.
BAŞAK
kardesım
halis mulis Türk ismi Bilge.
Ada diyecektim ama Soner söylemiş
Bu arada kızınıza isim önerileri almak için burada konu açmanız opelim'ci olarak beni çok mutlu etti..
Benin favorilerim
Ecrin: Allahın hediyesi demek yada Almira:Bunu hatırlayamadım
Allah analı babalı büyütsün.
Katre - Farsça ancak çok çok özel bir isim bence.
Ceren , Irmak , Selin , Rüya