Bir ask icin yapabilecegin her seyi yaptigina inaniyorsan ve buna ragmen hala yalnizsan, üzülme. Gaiden zaten gitmeyi kafasina koymustur ve yaptiklarin onun dudaginda hafif bir gulumseme yaratmaktan baska hicbir ise yaramayacktir.
Sen kendini paralarken o her zaman bahaneler bulmaya hazirdir. Hani agzinla kus tutsan Bu kusun kanadi neden beyaz degil? diye bir soruyla bile karsilasabilirsin..Yaptiklarinla degil yapmadiklarinla yargilanirsin her zaman. Iyi halin cezanda indirim saglamaz.
Sen, Ama senin icin sunu yaptim derken o, sunu yapmadin diye cevap verecektir. Ve ne soylesen karsiliginda mutlaka baska bir iddiayla karsilasacaksindir. Uzulme, sen aski yasanmasi gerektigi gibi yasadin.Ozledin, ictin, agladin, guldun, sarkilar soyledin, dusundun,siirler yazdin. Peki o ne yapti deme artık.Sen askini doya doya yasarken o engeller koyduysa bu onun kalpsizliği.. Her acı hayatın kendisi gibi gelir gecer...bir teselli bulunur elbet...belki de bulmuşsundur...
Paylaşmak İstedim Abilerim Sanki Beni Anlatıo Aynısını Yaşamış Gibiyim ottan b.ktan nedenlerden offfffffff offffffffff :'(