Klasik Jant

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan ndipi
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

ndipi

Bölüm Sorumlusu
Yönetici
Moderatör
Bilgi Girilmemiş
www.engelsizdostlar.com
Arkadaşlar bu opellerin üzerinde olan klasik jantların fiyatları konusunda haberiniz var mı? Şimdi kış geliyor bir kaç güne kadar aracıma kar lastikleri alacağım ama diğer lastikleri sök kış lastiklerini tak gibi işleri sevmediğimden klasik jantlardan bir tane alayım birde istedme jantım var ikisine kış lastiği taktırayım diyorum. Ayrıca Ankara da olup elinde bu jantlardan olan varsa iletişime de geçebilirim.

sac jantların 4 tanesi 100 tl ile 150 tl arasında değişiyoır..

Zaten bir tane olsa bana yeter. Neticede aracın istedme lastiğini bozuk birini de ona taktıracağım. Nasip olursa iki hafta içinde kış lastiklerini almış olurum. Olmadı Ankara Ostim de hurda araçların parçalarını satan yerler var. Oradan bakarım artık ;) şimdi fiyatları bilmediğim için en azından bilgi alayım dedim. ;)

bende yazlık lastiklerim için jant arıyorum ne yaptınız bulabildinizmi acaba ?

Arkadaşlar konu başlığını açmamdaki amaç en azından fiyatları öğrenmek idi. Bugün Ostim de bulunan hurdacılara gittim. Sadece amacım bir tek jant almak idi. Neyse arayı uygun bir yere park ettim dolaşmaya başladım ilk girdiğim dükkan hemen eski püskü pas tutmuş bir janta 50 TL istedi. Almadım. Sonra biraz daha dolaştım ve bir dükkana daha girdim onda zaten din iman kalmamış adam normal bir jant için 80 TL istedi. Ohaaaaaaaaaaaaa dedim yeminle...

Neyse biraz daha dolaşayım olmaz ise bu kadar para vereceğime gider o şekilde değiştiririm dedim. Bir dükkana daha girdim adam üzerinde lastik ile 30 TL ödedim.

Ama lastiği lastik aldım yere bıraktım işime yaramaz zaten. Ama burada bir konu var bu çıkma parça satanların ne din kalmış ne iman? Adam 80 TL diyor yani bu başlık olmasa idi yeminde kazıklandı idim.

Geri