Klasik Jant

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan ndipi
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Arkadaşlar konu başlığını açmamdaki amaç en azından fiyatları öğrenmek idi. Bugün Ostim de bulunan hurdacılara gittim. Sadece amacım bir tek jant almak idi. Neyse arayı uygun bir yere park ettim dolaşmaya başladım ilk girdiğim dükkan hemen eski püskü pas tutmuş bir janta 50 TL istedi. Almadım. Sonra biraz daha dolaştım ve bir dükkana daha girdim onda zaten din iman kalmamış adam normal bir jant için 80 TL istedi. Ohaaaaaaaaaaaaa dedim yeminle...

Neyse biraz daha dolaşayım olmaz ise bu kadar para vereceğime gider o şekilde değiştiririm dedim. Bir dükkana daha girdim adam üzerinde lastik ile 30 TL ödedim.

Ama lastiği lastik aldım yere bıraktım işime yaramaz zaten. Ama burada bir konu var bu çıkma parça satanların ne din kalmış ne iman? Adam 80 TL diyor yani bu başlık olmasa idi yeminde kazıklandı idim.

:sopa: evet malesef çıkma parça arayanlara nasılolsa alacak felan gözüyle bakıp yolmaya çalışıyorlar seviyeli esnaflık yapan çok az malesef

Yeminle adamlar da din iman kalmamış. Esnaf ahlaki desen sürünüyor. Şahsen çıkmaya 5 vereceğim gider sıfır alırım 15 veririm o adamlar dan yine almam. Ayıp ondan sonra çıkıp ağlamaları yok mu? iş yok diye... sen milleti kazıklamak istersen vatandaş kusura bakma ama durduk yere de kazık yemez.

Geri