/// klima benzinle nasıl oynar

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan ice
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
bir yönetici buraya girip bize bu ice nick li üyenin akibeti ile ilgili bilgi versin

yok abi yöneticiler böle işlerle ilgilenmiyor sanırım...

ben mesaj attım da, bi değişen olmadı...!!

ve şöle bişi daha var...

bu İCE nickli üyemiz, Mart 2008'den beri üye.. yani 3-4 aylık..

3-4 aydır İMZA YÖNETMELİĞİNE uymuyosa, ben admin-başkan-moderatörler'den, hakkında işlem yapılmasını rica ediyorum..

önceki mesajlarda yazmıştım, imzasına ad-soyad yazmayan üye önce uyarılır, eğer uyarılara kulak vermiosa, üyelikten ihraç edilir diye..

bugün ben sanırım 4-5 kez, ve diğer arkadaşlarım en az 8-9kez uyarmıştır ve değişen bişi yoktur...

ben forum kurallarının uygulanmasını istiyorum bu İCE nickli üye için..!!!

İce nickli üyemize önce imzasında ad soyad yazılı olması gerektiğine dair mesaj attım Sonra son kez uyarı yolladım üyeliğiniz sonlandırılacaktır diye.ama sanırım beni yanlış anlamış. Eğer imzasında herhangi bişey olursa ad soyad yazması gerektiğini sanmış. Oysaki ben ona imzasına ad soyadını nasıl ekleyeceğini anlatmıştım o imzasını nasıl sileceğini öğrenmiş. Mesajlarımız bende kayıtlı durmaktadır. Oki'de konu hakkında bilgi istedi onada mesajları ilettim.

Lütfen imznıza ad ve soy adınızı yazınız. Bu bir kuraldır istisnası yoktur. İmzanız forum kurallarına uygun düzenlendiğinde başlığınızdaki konu harici mesajlar silinecektir.

resım koyarsam ad soyad yazmam mecburı
ben bu ısı daha once admınle hallettım zaten
konumu katletme ıstersen

ICE arkadasım, büyüklerinin sözünü dinle... :good:

bir konu neden bu kadar uzatılıp abartılır ki.bana çok saçma gelio üyelerin çatışması.bir kere uyarırız tmm da olay sakız oluo...

uzunyolda klima pek etkilemez ama şehiriçi benzini ağlatır.ayrıca arabanın motor soğukken klima açmak zararlı.biraz bekleyin eğer sıcaktan duramıyorsanız 1.seviyede açın ısındıktan sorna yükseltin

konu uzamış boşuna..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri