Klima çekişi Ne Kadar Etkliyor ?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan apollon76
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Arkadaşlar gördüğüm kadarı ile bir kısmımız bilmeden de olsa aracınıza zarar veriyoruz.Klimayı mümkün olduğunca rolantide ya da aracınız boştayken açıp kapatmanızı öneririm, sonuçta araca extra yük bindiriyorsunuz...

Albatros senin bu göstergeler yakında başına iş açacak bak söyliyeyim şimdiden ... :) :D :kop:

Kılima çekişi etkiler. Yolda giderken, rampa çıkarken... her durumda etkiler. Ne de olsa güçlerini motordan alıyorlar ve bu etkkilenme anınıda hissedersiniz..

Arkadaslar Valla Ben Alanyada 1,2 Albea Kiraladim Klima Acik Dim Cayina Tirmandim Arabada Hic Dusus Falan Olmadi Canavar Gibi Tirmandim Heryere Klima Acik

skyeye' Alıntı:
Arkadaşlar gördüğüm kadarı ile bir kısmımız bilmeden de olsa aracınıza zarar veriyoruz.Klimayı mümkün olduğunca rolantide ya da aracınız boştayken açıp kapatmanızı öneririm, sonuçta araca extra yük bindiriyorsunuz...

Nası Yani Erman,
rolantide iken mi çalıştıralım klimayı? giderken mi kapatalım? :D

Anlamadım ben bişey valla :)

Son düzenleme:
skyeye' Alıntı:

+ 1000

KA®ANLIK' Alıntı:
Nası Yani Erman,
rolantide iken mi çalıştıralım klimayı? giderken mi kapatalım? :D

Anlamadım ben bişey valla :)

Boşver Engin, anlayan anladı :)

Evet rolantideyken aç ve rolantideyken kapa mümkünse, eğer seyir halindeysen debriyaja bas iyicene devir almasın araba o anda aç ve kapatacağın zaman da aynı şekilde...

Geri