Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
oda parfümü çok güzel bi örnek oldu videodaki sesle aynı hocam nedir sorunumuz ?dreamofice link' Alıntı:http://m.youtube.com/watch?v=ai2A8t66HmA arac calistgnds gelen ses bu mu?
gio- link' Alıntı:oda parfümü çok güzel bi örnek oldu videodaki sesle aynı hocam nedir sorunumuz ?
dreamofice link' Alıntı:Bir sorun oldugunu dusunmuyorum bekleyıp ısıklar sondukten sonra calıstırırsanız bu ses duyulmuyor kazanın degısmesı ıcın gelen ses farklıydı sanırım daha once paylasrılmıstı
gio- link' Alıntı:bendeki sorun farklı sanırım ama ses aynı . ben anahtarı takıp kontagı 2 e getirince direk geliyo ses sonra kesiliyo. kazan mı değişicek dersiniz ?
bende de sadece iç sirkulasyon tuşuna basınca "flap" dış hava kapaklarını kapatıyor heralde diye az bir ses geliyor, 2-3 ay önce duymaya başladım servise girdikten sonra. dinlemezsen duyulmuyor, çok rahatsız etmediği için servise götürmeye gerek duymadım, sizce götürmeliyim.astraowner link' Alıntı:yon degistirme tuslarina her basista bu ses geliyorsa buyuk ihtimal kazan degisicek garanti varsa gec kalmadan servise gidin.maliyeti yuksek birsey cunku
firstemperor link' Alıntı:bende de sadece iç sirkulasyon tuşuna basınca "flap" dış hava kapaklarını kapatıyor heralde diye az bir ses geliyor, 2-3 ay önce duymaya başladım servise girdikten sonra. dinlemezsen duyulmuyor, çok rahatsız etmediği için servise götürmeye gerek duymadım, sizce götürmeliyim.
astraowner link' Alıntı:yon degistirme tuslarina her basista bu ses geliyorsa buyuk ihtimal kazan degisicek garanti varsa gec kalmadan servise gidin.maliyeti yuksek birsey cunku