Klima kapali oldugu halde hava gelmesi

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Canerrr
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Canerrr

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Siteyi ziyaret et
Motor calisir arac hareket halindeyken klima kapali oldugu halde iceriye bazen sicak hava geliyo bunu nasil kapatabilirim ya da  engelleyebilirim, yardimlarinizi bekliyorum, gicik bi durum :)

Ynt: Klima kapali oldugu halde hava gelmesi

caner_ link' Alıntı:
Motor calisir arac hareket halindeyken klima kapali oldugu halde iceriye bazen sicak hava geliyo bunu nasil kapatabilirim ya da  engelleyebilirim, yardimlarinizi bekliyorum, gicik bi durum :)

eğer önceden sıcak hava üfletip sonra fanı kapatıyorsanız kanallardaki sıcak hava bir süre daha gelebilir fakat dereceyi düşürerek üfletip kapatırsanız sanırım sorununuz çözülecektir

ozgun88 link' Alıntı:
eğer önceden sıcak hava üfletip sonra fanı kapatıyorsanız kanallardaki sıcak hava bir süre daha gelebilir fakat dereceyi düşürerek üfletip kapatırsanız sanırım sorununuz çözülecektir
+1 kesinlikle. Ortada olan hava kontrol tuşunu ön cama vererek (en üstteki tuş yardımı ile) biraz da derece düşürülürse rahata erilir. Kendim o şekilde kullanıyorum :)

caner_ link' Alıntı:

Devirdaim tuşuna basarsanız anında kesilir içeriye gelen sıcak hava.

Resimdeki dugmeye basarsaniz isigi yanarsa disardan hava gelmez.

Supersiniz tesekkurler okkk

Geri