Ynt: Klima Kompresörü Hırıltısı
1.3 ecoflex dizel
1.3 ecoflex dizel
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
genelde dızellerde klima problemı cıkıyorda o yuzden sordumJeo26 link' Alıntı:1.3 ecoflex dizel
2012 lerde zaten iyileştirilmiş klima kompresörü kullanılıyor . Ayrıca bütün 2012 ler de klima modülü 32 mbite ayarlanmış. Sorun yok yani. bu megabit probleminin 2011 lerde oldugunu söylemişti servismuallim link' Alıntı:bak şimdi kıllandım bütün astralarda var deyince daha araç gelmedi ama 2012lerde girderildimi bu sorun peki aracı daha teslim almadan nasıl yaptırırım diye düşünmeye başladım çekiççç
METİN thnxxdinojasie link' Alıntı:2012 lerde zaten iyileştirilmiş klima kompresörü kullanılıyor . Ayrıca bütün 2012 ler de klima modülü 32 mbite ayarlanmış. Sorun yok yani. bu megabit probleminin 2011 lerde oldugunu söylemişti servis
bulent_tnt link' Alıntı:METİN thnxx
ses çok net değil ama herhangi bir ses duymadım ben sankiUmitbjk link' Alıntı:Arkadaşlar çok kişinin başına gelmiş bu olay bende merak edip aracımın rolantideki çalışma sesini kaydettim.Daha önce dizel araç kullanmadığım için sesin normal olup olmadığını bilmiyorum.
Bir anormallik var mı sizce 032questn
http://youtu.be/1YgAcCfSJAs