Klima Kullanimi Hakkinda

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan selocan77
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Klimayı kapatır, camı açar içerim. İllaki içeceksem kışın dahi camı açıp içerim, cam kapalı iken sigara içmem-içirmem.

daha önce yazılmışmıydı bilmiyorum ama benden de bir öneri,

klimayı, arcınızı durdurup terketmeden 5dak. önce kapatıp sadece fanı çalıştırın. böylece sistemde kalmış olan nemi uzaklaştırmış ve bakteri üremesinin, koku yapmasının önüne geçebilirsiniz. ben buna dikkat etmediğim için şu anda o kokuyu çekiyorum.

Evet buna dikkat etmek gerekir.Çünkü zamanla çok kötü bir koku oluyor.Ama 5 dak.önce klimayı kapatmayı unutmazsak.Ben genelde unutuyorum.

soruma kımse cevap vermedı??
klımayı acınca tısss dıye bır ses gelıyor gazın sesı sogutma makul derecede ama gaz mı eksık acaba bu ses nedır bılgısı olan?

benim aracımda 97 model vectra aynı ses benden de geliyor daha yeni gaz basıldı eksik olmadığı halde geliyor o ses. gazla alakası yok. zararıda yok.

teşekkürler +1000

...ve kesinlikle soğuk havayı direk yüzünüze vermeyin allah korusun yüz felci olanı bile duydum

peki bir soru da benden klima gazı en az kaç dakikkada basılır(tamamını doldurmak için)..5 dakika az mıdır ?

Klimayı kapatır, camı açar içerim. İllaki içeceksem kışın dahi camı açıp içerim, cam kapalı iken sigara içmem-içirmem.
klimayı kapatmam, camları açtırmam, sigarayı da asla içirmem. içmek isteyen olursa çekeriz sağa, ineriz arabadan zehirlenmek isteyenin kendi tercihi.

Geri