Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ustanın söyledikleri tam olarak aklıma yatmadığı için kafam karışık. Sonuçta adam işini yapıp alacağı paraya bakacak. Aracın sonraki durumu onun problemi değil ki. Orjinali gibi garanti istediğim zaman yan çizmeye başlayacağı kesin.
a kasa vectra 2.0 gl vardı bende ve klima hazırlığı vardı arabada; aynı arabaya forumdan soner usta (setapxx) klima takmış ve sonuç güzel olmuş; bende taktırmayı düşünüyordum ,800 tl istemişlerdi; sonradan vazgeçtim zaten arabayıda sattım; bence klimalı modeli olan bir araca; orjinale yakın parçalar kullanılarak takılan klimadan verim alınır; ama uydurma bir iş yapılırsa sorun çıkar; vectra a da sirkülasyon anahtarını yerine taktığınızda dış hava kapakları çalışmaya başlayacaktır; eğer durum böyleyse klima hazırlığı vardır; ya da klima düğmelerinin bulunduğu yerdeki kapaklar çıkarılıp içinde soket varmı bakılabilir; eğer soket varsa klima tesisatı vardır.....