yaa boşver yıldız cıkmacıları filan.
şaşmaza git opel parcacıları var cok pahalı değil zaten sıfırını al cıkma filan ugrasma
şaşmaza git opel parcacıları var cok pahalı değil zaten sıfırını al cıkma filan ugrasma
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
arkadaşlar çıkmacılarla filan uğraşmayın. tuşların arkasında led ler var zaten onlar değişiyor. o ledlerde çok ucuz ama dediğim gibi çok uğraştırıyor. serviste işçilik biraz tutuyor
o zaman bi servise git çünkü o tip parçalar 1 ayda ancaa geliyor. çıkmacılarada o durumda danışmakta fayda varhocam benım tuşlarda lambalar yanıyor ama yıpranmıs bayagı ısaretler sılınmıs ondan degıstırmek ıstıyorum yanı..
o zaman bi servise git çünkü o tip parçalar 1 ayda ancaa geliyor. çıkmacılarada o durumda danışmakta fayda var
walla arkadaşlar benimde tc düğmesi bozuldu ve klima düğmesinin altındaki lambası kesdi servisi aradım sordum lamba değişmiyo düğmenin değişmesi gerekiyo dediler orjinal düğme de 75 ytl dediler bu kadarı da saçma bana göre alt tarafı küçücük lamba bunun için düğme değişirmi dedim elektrikcileri gezdim düğmeninde kafasını söktüm yuvası belli buna göre lamba varmı diye gezmediğim kalmadı ama bulamadım..5 kuruşluk bi ampül için 75 ytl komple düğme ...olaya bak....
benim sadece ampüller değişti ama usta 2 saat uğraştı. resmen ön konsolu söktüAynı şekilde benim de klima düğmesinin ampülü patlamış. 75 YTL'ye komple değişmesi gerekiyor dediler serviste. Ama adam ağzından kaçırdı eskiden sırf ampulü değiştiriyorduk artık düğmeleri değiştiriyoruz diye. Acaba sen düğmenin kafasını nasıl söktün?
Aynı şekilde benim de klima düğmesinin ampülü patlamış. 75 YTL'ye komple değişmesi gerekiyor dediler serviste. Ama adam ağzından kaçırdı eskiden sırf ampulü değiştiriyorduk artık düğmeleri değiştiriyoruz diye. Acaba sen düğmenin kafasını nasıl söktün?