Klima

Ynt: Klima

turbocosmo61 link' Alıntı:
Beni de opelde en çok şaşırtan şeylerden biri de o  özelliğin olmayışıydı,o kadar özellik var ama neyse general_HAHA

ben de sasirmistim torpidoda sogutma olmayisina cunku daha once kullandigim astra h de vardi. zaten maliyet getiren bir ozellik de degil neden yapmazlar boyle seyleri bilmem.

tiamol link' Alıntı:
[quote author=turbocosmo61 link=topic=995.msg20393#msg20393 date=1301473165]
Beni de opelde en çok şaşırtan şeylerden biri de o  özelliğin olmayışıydı,o kadar özellik var ama neyse general_HAHA

ben de sasirmistim torpidoda sogutma olmayisina cunku daha once kullandigim astra h de vardi. zaten maliyet getiren bir ozellik de degil neden yapmazlar boyle seyleri bilmem.
[/quote]

Unutmuslardir  walll

Arkadaslar aksamdan kaloriferim sıcakta kontağı kapatıyorum. Sabah arabayı çalıştırdığımda klima düğmeside yanıyor aksamdan Klıma tuşu basık olmadıgı halde sabah arabayı calistirdigimda yanması normalmi

son ayar  o şekilde kalmıştır. ( klima açık modunda) eger bu durumdan rahatsızsanız klima ayarlarını kapalı konuma getiriniz. yada  son ayara getirip  klimayı önce açıp sonra kapatın.  ve en son kapalı konumda kalsın

Orko link' Alıntı:
Arkadaslar aksamdan kaloriferim sıcakta kontağı kapatıyorum. Sabah arabayı çalıştırdığımda klima düğmeside yanıyor aksamdan Klıma tuşu basık olmadıgı halde sabah arabayı calistirdigimda yanması normalmi

İklim kontrolü modunu kapalı yapın, açık olduğunda bazı şartlarda klimayı otomatik devreye alıyor.

Geri