klimaaa

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan İ_U
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

İ_U

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Siteyi ziyaret et
slm vectra B de klima sadece yazlıkmı bilen varmı ?

kisliklaridami var ??

İlker arkadaş doğru bir soru sormuş. Klimanın iki farklı işlemi var soğutma ve ısıtma. ama bende bir vectra b kullanıcısı olarak bilmiyorum çünki araçta klima gazı yok motor yaptırdığım için kaçtı. yani deneme şansım yok ama kliman sağlamsa sıcaklık ayar düğmesini motor soğukken sıcağa getirip klimayıda açarsan anlayabilirsin sanırım...

sıcaga faydası olmaz!! hatta cogu kısı otomatık tusuna basar vede klıma devreye gırer farkında bıle olmaz kıs boyunca oyle kullanır vede yakıtın fazla oldugunu ıdda ederler ben dırek araca bınerım vede kalorıferı acmasını soylerım gördugum manzaraya sasırmam cunkı klıma acıktır kesın

arkadaşlar şunu bilin önce araçlardaki klimalar sadece soğutur.ısıtma gibi bir özelliği yoktur.ıstma işini kalerifer yapar.elektronik klimalı araç kullanıyosanız.siz sadece dereceyi ayarlamanız yeterli olacaktır.kensisi elektronik olarak ayarlar sizin istediğiniz sıcaklığı

spaceghost' Alıntı:
arkadaşlar şunu bilin önce araçlardaki klimalar sadece soğutur.ısıtma gibi bir özelliği yoktur.ıstma işini kalerifer yapar.elektronik klimalı araç kullanıyosanız.siz sadece dereceyi ayarlamanız yeterli olacaktır.kensisi elektronik olarak ayarlar sizin istediğiniz sıcaklığı

evet ısıtma işini sadece kalorifer yapar.. Klima nem alma soğutma işini yapar.. Doğru ama elektronik iklim kontrollü araç kullanıyorum yazın AUTO konumuna alıp dereceyi 16 değil LOW alsam bile klimayı otomatik devreye sokmuyor manuel yapılacak illa... Kendisi siz klimayı açıp dereceyi ayarladıktan sonra hangi bölgeye hangi fan hızında üfleyeceğine karar veriyor. Bendeki auto olayı budur. Yani auto konumu klimayı otomatik olarak kendisi devreye sokmuyor.

Klimanin isitma isini yaptigini hic duymadim ve görmedim.Benim bildigim Klima demek sogutma isini yapan demektir.Belkide yanlis biliyorumdur...

Yanlış biliyosunuz dostlar klima aynı zamanda ısıtır.. İyice bir araştırın bakalım...

Geri