Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
benim araçta AT daha önce dikkat etmedim pek rölantideki değere ama ilk çalıştırmada değer bu sorun var sanırımAydn link' Alıntı:Bnde AT oldugu halde 0,5 - 0,6 gosteriyordu motor sicakken. Klima aktif calisiyor demek ki tuslardan kapansa bile.
Klima panelindeki hiçbir ışık yanmıyor zaten ekranda da kapalı yazıyor klima için.BÜLENT link' Alıntı:
aynen dediğiniz gibi hiçbir düğme basılı değil ama üfleme var ve ısıyı ben ayarlayabiliyorum. Ben içeridr hiçbir hava üflemesi olmasın istiyorum devirdaim dahi olmasınAydn link' Alıntı:Bir tutukluk var anlatilanlara gore Bülent abi, senin gosterdigin dugme benimde aklima gelmisti ama sicak soguk fark var diyor beyefendi.
BÜLENT link' Alıntı:
yok ufak birşey olsa eyvallah ama bu bildiğiniz içeriyi ısıtır yada soğutur derecede. Zaten serviste olayı farletti aracı bırakın bakalım dediler ama yola çıkmam gerektiğinden bırakamadım. Öünkü ne kadar sürer bilemeyiz dediler. İşide yarıda bırakırlarsa benden ücret almaları gerekirmiş.Aydn link' Alıntı:İceriye opel'in bile engel olamayacagi bir hava girisi mutlak surette olur onun onune gecilemez ama sizin anlattiginiz gibide hissedilir derecelere yukselemez. Boyle bir problemi ben ilk defa duyuyorum.
ertgrlygmr link' Alıntı:yok ufak birşey olsa eyvallah ama bu bildiğiniz içeriyi ısıtır yada soğutur derecede. Zaten serviste olayı farletti aracı bırakın bakalım dediler ama yola çıkmam gerektiğinden bırakamadım. Öünkü ne kadar sürer bilemeyiz dediler. İşide yarıda bırakırlarsa benden ücret almaları gerekirmiş.
ozgun88 link' Alıntı:bence sizin araçta klima sürekli aktif