km saatının altındakı dijital km sayacı ışığı

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan cn_lord
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

cn_lord

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
s.a. arkaslar vectra 2000 model 1.6 comfort aracımın km saatının altındakı dijital km sayacı ışığı ben arabayı kapatıp eve gıttıkten sonra kendılıgınden yarım saat sonra felan yanmaya başlıyo ve akü ram şarj ettırdıgım halde 1 hafta sonra yıne boşalıyor mesela eger o işik yandı dıyelım arabanın 22 numaralı sıgortasını sokunce
ısık sonuyor akude hıc bıtmıyor bunun nedenı ne olabılr yardımcı olursanız sevınırm

Ampül original değerin altındaysa veya led ise bir ihtimal yapabilir. 22 numara neyin sigortası bilemiyorum ama, multitimer'a bağlı ise o olabilir, kadran hatası olabilir. 22 yi sökünce iç ışıklar da sönüyorsa, multitimer ile bağlantılı olabilir, sönmüyorsa o seçeneği sil. Söktüğün sigorta role ise, role de bozuk olabilir.

sğl kardesım yardımın ıcın 22 numaralı sıgorta 4lülere ve komple km gostergesıne bağlı iç işik sonmuyor soktugumde bırde kardesım acaba neden kendı kendıne yanar bu akuyu bır haftada kullanılmaz hale gelıyo bıktım artık ltfn yardımcı olun 22numaralı sogrtanın resımını burada http://t1309.hizliresim.com/1f/t/t02z8.jpg

göstergedeki diger aydınlatma ışıklarında sorun yoksa multimeter sağlamdır.
Muhtemelen göstergene giden kontak voltajı kesilmiyor.
Teybin orjinal değil değiştirmişsin muhtemelen.
Teybi aracın orjinal soketinden ayır sök bakim sönüyomu.

attachment.php

Ekli dosyalar

• km göst.webp
    km göst.webp
    6.1 KB · Görüntüleme: 33
evet kardesm teyp orjınal değil dener yazarım teskkerler

Geri