kol dayama

keşke önce sorsaydınız mesajla zira resim armster ve en iyisi doğru normal fiyatı 150-200 arası değişiyor bu kadar ucuz olması benim aldığım gibi sağlam çakması olabilir.

sordum alt tarafı armster kol dayama kısmı çakmaymış..:) ama kaliteli dedi bende aldım. gelsin bakalım nasıl bişeymiş :)

Kaliteli derken üst kısım ya armsterdır yada sağda solda satılan çin malı

Son düzenleme:
bende temmuzda armster aldım. ürün çok kaliteli bir malzemeden yapılmış ama 20gündür yolda giderken tıkırtı yapıyor. arkadaşım aynı modelin çin malını aldı. hatta sanırım koçtaşdan aldı 30 tl ye. hiç bir sorunu yok. aynı tıkırtı ondada var. sağlamlığı görüntüsü benimki ile aynı. sadece onda marka yazmıyor. birde içinde kaydırmaz yumuşak malzeme yerine kadife gibi bir kumaş kaplamışlar. benden tavsiye hiç boşuna para vermeyin gidin çin malı alın. yekpare bir parça olduğu için eninde sonunda ses yapacaktır.

kolçak elime ulaştı montaljı yaptım.. tahmin ettiğimden daha rahat oldu, şarjlı tornavidayla 10 dk. montajı tamamladım..
akşama fotoları eklerim..

resimleri çektim

Ekli dosyalar

• fotoğraf 1.webp
    fotoğraf 1.webp
    22 KB · Görüntüleme: 55
  • fotoğraf 2.webp
    fotoğraf 2.webp
    18.5 KB · Görüntüleme: 49
hayırlı olsun. keyifli şürüşler diliyorum.

hayırlı olsun, bende aynı yerden alacaktım gerçek armster diye ama taklitmiş, benim sana sormak istediğim arka taraftaki (el fren arkasındaki) bardaklık yeri iptal mı oluyor, kol dayamaya fazla baskı yaparsan bağlatı yerleri kırılır mı, kol dayamanın saklama gözü hacmi ne kadar mesele 0.5 lt su kabı içine sığarmı

hayırlı olsun, bende aynı yerden alacaktım gerçek armster diye ama taklitmiş, benim sana sormak istediğim arka taraftaki (el fren arkasındaki) bardaklık yeri iptal mı oluyor, kol dayamaya fazla baskı yaparsan bağlatı yerleri kırılır mı, kol dayamanın saklama gözü hacmi ne kadar mesele 0.5 lt su kabı içine sığarmı

evet bardaklık iptal oluyor kolçağı takınca..kırılması için baya bi baskı yapmanız lazım yerine sağlam oturuyor, sadece kol dayamayla kırılmaz bence.. saklama gözü hacmi geniş denemedim ama su şisesi sığabilir.. bir ara denerim eğer sığarsa yayınlarım..:)

ilanın açıklamasına bakılırsa çok da güvenilir değil.

Geri