Koltuk kılıfı yardım

Ben de bir kaç internet sitesinde gördüm bu kılıftan. Deri kaplama sanırım bu. Kalitesiz deri ise araba sürmek eziyet olabilir. Aman iyi araştırın.

bende bu var :) çok kaliteli çok güzel...siyahı tercih ederim
otm108044.jpg

aracımın iç konforunu değiştirdim.kapılar açıkken görenler dönüp birdaha bakıyor.koltuk kılıflarının resimlerini en kısa zamanda ekliyeceğim

bence siyah.. sade ve asil..

Ben de bir kaç internet sitesinde gördüm bu kılıftan. Deri kaplama sanırım bu. Kalitesiz deri ise araba sürmek eziyet olabilir. Aman iyi araştırın.

slm kardes kiliflari bende begenerek aldim ve kullandim fazla sorun yasamadim ancak deri digil haberin olsun ve bildigimiz vinlexte degil,ince ve narin cok cabuk deforme olabiliyor ama siyah olani gercekten sik ama uzun ömürlü digil cabuk yipraniyor.

ya arkadaşlar bende düşünüyorum ama arka koltuktaki ortadan çıkan kolçak işine çözüm bulmam lazım.orayı kapatmama benim ufak kız hayatta razı olmaz.çünkü onun koltuk orası hatta birkaç sefer ablasıyla orası için birbirlerine girdiklerine şahit oldum.lütfen bi fikri olan varsa yardımcı olsun.malum kırsalda yaşıyoruz fazla çeşit seçme şansımız yok.

bence hiçbiri hazır alma bence..özel yaptır tam oturtsunlar arabana..ben ölyle yaptırdım..hemde tam orj koltuk dosemesı gıbı oluyo..benım astranın arka koltuk 3 parca oldugu ıcın her bırıne yapıldı özel..airbag delikleri açıldı pahalıda değil malzemesini kendin sec rengını kendın seç yaptır:D 100ytl ye yaptırdım ben:D

150 YTL ye suni deriden germe ve dikişli kılıf yapılıyo.Döşemeden ayırt edemezsin.Ayrıca istediğin renkde ve modelde yaptırma şansın var bence bunu bi, düşün o takımı almadan...

suni deri tavsiye etmem acıkcası..en ufak biyerin takıldıgı zaman yırtılıyo...şahit oldum cunku..ama kalıtelı yapan yer varsa olur tabı..

Bu kılıftan almayı düşünen arkadaşlar daha önce başımdan geçenleri anlatayım sizde ona göre karar verin...
Bu kılıfı bi siteden aldım ve geldiğinde resimdekinden farklıydı neyse dedim işe koyuldum ve kılıfları takmaya başladım ön koltukların oturma kısımları sıkıntısız bir şekilde oldu tam üst taraflarını geçiriyordum birde baktım bizim koltuktan iki tane sığar kılıfa neyse dedim bi çaresini buluruz filan derken kılıfın ortapedik denilen sözde yeri sökülüyor (cart ayşe teyze) hemen topladım ve siteye geri gönderdim...
Geri gönderdiğimde de biraz uğraştırdılar ama geri vermesini bilince aldılar :)
Anlayacağınız bu kılıflar bizim gibi corsa c arabası olan arkadaşlara pek uygun değil zaten kalitelide değil...

Geri