Koltuk kılıfı

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan ebony
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Ynt: Koltuk kılıfı

hllb link' Alıntı:
ben sevmiyorum koltuk kılıfı, piyasada gayet güzel koltuk ve döşeme temizleyiciler var, hatta bazı spreyler koltukların leke tutmasını engelleyici, bu tip ürünler kullanmayı tercih ediyorum

kesinlikle katılıyorum... hem güvenlik açısından(airbag fonksiyonunun kaybolması) hem de estetik açıdan hoş olmaz... 200tl'ye kampnyalı, boya koruma, döşeme koruma ve motor temizliği yapan yerler var.... tercih edilebilir.... veya halil abibnin bahsettigi gibi siz kendi imkanlarınız dahilinde bunu yapabilirsiniz...

bu arada sonax'da aracım yeni olduğu için boya koruma yerine nano diye bir uygulama tavsiye ettiler.ç... vaktim olmadığı için soramadım. bu nano (heryerde populer kullanılan pazarlama sözcüğü) uygulaması nedir bileniniz var mı=?

Ynt:Araca Özel Dikim Koltuk kılıfı

Merhaba Arkadaşlar

Opel Astra J Koltuk Kılıfı yaptırdım Araca Özel Orijinal Kumaştan hem yıkanabiliyor hemde garantili hemde pratik siz takabiliyorsunuz.Tavsiye ederim.Faydalanın derim.

Opel Koltuk Kılıfı Özel Dikim Araca Özel;

Moderatör Edit: Yönetimden izinsiz satış ve reklam yapılmasından dolayı, mesaj içeriğindeki ürün linki kaldırılmıştır.

redline84 link' Alıntı:
Merhaba Arkadaşlar

Opel Astra J Koltuk Kılıfı yaptırdım Araca Özel Orijinal Kumaştan hem yıkanabiliyor hemde garantili hemde pratik siz takabiliyorsunuz.Tavsiye ederim.Faydalanın derim.

Moderatör Edit: Yönetimden izinsiz satış ve reklam yapılmasından dolayı, mesaj içeriğindeki ürün linki kaldırılmıştır.

Aracınız model yılı, rengi ve donanımı nedir? Peki görebilir miyiz aracınızın fotoğraflarını? Az biraz reklam kokuyor da mesajınız...

ön koltuk başlıklarında aktif gergi var dolayısı ile yerlerinden çıkmıyor. ön koltuk sırtlarını takarken kafalıkları nasıl çıkarttınız?

Bende koltuk kılıfı aldım ama malisef başlıklar çıkmıyor. Başlıkların altındaki demirlerin geldiği yeri kestirip cırtcırt taktıracağım.

redline84 link' Alıntı:
Merhaba Arkadaşlar

yaptırdıgınız yerin adresini veririmisiniz bende düsünüyorum ankarada var döşemecioğlu yapıyor bu işi ama kalıbı yok diyor siz link gönderirseniz cok sevnirim

Emrah64 link' Alıntı:
yaptırdıgınız yerin adresini veririmisiniz bende düsünüyorum ankarada var döşemecioğlu yapıyor bu işi ama kalıbı yok diyor siz link gönderirseniz cok sevnirim

Arkadaşımız sadece reklam amaçlı üyelik açtığından şuanda kısmi yasaklı durumunda.
O yüzden size link göndermesi yada foruma ileti yazması mümkün değil.

MeRt link' Alıntı:
Arkadaşımız sadece reklam amaçlı üyelik açtığından şuanda kısmi yasaklı durumunda.
O yüzden size link göndermesi yada foruma ileti yazması mümkün değil.
Uzun süreli kılıf kullanımlarında o kılıfın içindeki sünger zamanla toz gibi oluyor kılıfları çıkardığınızda ise koltuklardaki görüntü keşke kılıf takmasaydım dedirtiyor ve kılıfı çıkarırken arabanın her yeri bu sünger tozu oluyor. Ben hiç bir aracımda artık kılıf kullanmıyorum.

Geri