8 Eki 2014 #11 S spitemre Kayıtlı Kullanıcı Bilgi Girilmemiş Katılım 4 Kas 2012 Mesajlar 2,090 Tepkime puanı 0 Puanları 0 Yaş 40 Siteyi ziyaret et Ynt: Koltuk Kılıfı BÖLENT link' Alıntı: Hani beline taktigin varya onun kilifindan bahsediyoz. 011zaa Genişletmek için tıkla ... oda iyimis abii
Ynt: Koltuk Kılıfı BÖLENT link' Alıntı: Hani beline taktigin varya onun kilifindan bahsediyoz. 011zaa Genişletmek için tıkla ... oda iyimis abii
8 Eki 2014 #12 A adRe j Kayıtlı Kullanıcı Bilgi Girilmemiş Katılım 18 Eyl 2013 Mesajlar 7,685 Tepkime puanı 2 Puanları 38 Siteyi ziyaret et Ynt: Koltuk Kılıfı Ben kullaniyorum araci alir almaz taktirdim suni deri ve kumas karışımı kılıf Koltuk yanlarinda hava yastığı mevcut kılıf alirken hava yastığı delikleri bulunan kilif alabilirsiniz Yanlarinda airbeg yaziyor ve yirtmac var bendeki kilifta gayet memnunum
Ynt: Koltuk Kılıfı Ben kullaniyorum araci alir almaz taktirdim suni deri ve kumas karışımı kılıf Koltuk yanlarinda hava yastığı mevcut kılıf alirken hava yastığı delikleri bulunan kilif alabilirsiniz Yanlarinda airbeg yaziyor ve yirtmac var bendeki kilifta gayet memnunum