Koltuk plastiginde çatlak.

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan bysmail
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Cvp: Koltuk plastiginde çatlak.

Benim 2012 aracımda da aynı yerde vardı ama çok daha küçük ve kılcaldı. Zamanında Erzurum'da ikamet ederken aşırı soğuktan olduğunu düşünmüştüm ama kronik olmalı.

O bölgede gıcırtı standarttı zaten, bir de bu eklendi.

Benimde 2013 model sport aracımında aynı yerinde çatlak var acaba buna bir çözüm bulabilen var mı?

Benim aracımda sport şimdilik yok ama olmasının sebebi sanırım spor koltukların kıvrık kısmı inip binerken oradaki plastiğe fazla basınç uyguluyor.Koltuğa dikkatli oturulup kalkılırsa olmaz gibime geliyor.Trim,cızırtı sesi araçta fazla ama su dalgakıran muhabbeti diğer markalarda da var.

Arkadaşlar o plastik kısım serviste 56 tl dert edilecek bir şey değil bendede vardı aldım değiştirdim ve bir çoğunda var..

aynı sıkıntı bende de var genelde araç içini silerken koltuğun kenarına basılıyor (yıkamacılar).

başka bi konu açmayım buradan sorayım şoför koltuğu bağlantı yerinde kırık var gibi çok sallanıyor sebebi nedir.

Uğur o parçayı nasıl değiştirdin detaylı anlatabilir misin?

Daha önceden böyle bir başlık hatırlıyorum sanki hatta o arkadaş serviste değiştiğini ve servisin karşıladığı kronik bir sorun olduğunu falan yazmıştı isterseniz birde servise danışın derim yanlış hatırlamıyor isem öyle idi

başaran06' Alıntı:
Uğur o parçayı nasıl değiştirdin detaylı anlatabilir misin?

Parçayı 3 tane vida tutuyor birisi koltuğun iç tarafında altta birisi arka tarafta biriside koltuğu aşağı yukarı yapan kolun kapağının altında bunları çıkardıktan sonra koltuğu arkaya yatıran kolun kapağını çıkartıp (burası biraz uğraştırıyor) tırnakların durumuna göre çıkarıyoruz.. Sadece son işlem biraz uğraştırıyor çok sıkı takmışlar..umarım anlatabilmişimdir..

tşkr ederim ugur en yakın zamada değiştircem...

Benim aracimda da aynı çatlak var.garantiden degistireceklerini söylediler.

Geri