Komple çizik

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan janjan
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Ynt: Komple çizik

çok geçmiş olsun.akıl almaz bir durum..bence aracınızı kaplatın.tekrar olursa tekrar kaplatırsınız.boyatmak masraflı ve satarken sıkıntılı..

çok geçmiş olsun gerçekten üzücü bir durum bencede kaplatmak daha mantıklı hem sizin içinde deişiklik olur.ayrıca 4-5 bin tl gibi bir fiyat deil 1500-2000 tl gibi fiyatlara kaplıyorlar

çok geçmiş olsun bu ne terbiyesizliktir ya kedi uzanamadığı ciğere mundar dermiş mantığıyla kıskançlıkmıdır artık bu yoksa psikopatlıkmı ruh hastalığımı her neyse yapanın allah belasını versin bencede aracanızı kaplatın 1300 max 1500 tl kaplıyan yerler var

Çok geçmiş olsun..
Bence de kaplatın en iyi çözüm ..

Geçmiş olsun üzmeyin kendinizi araçla ilgili sıkıntı gerek kaplanır gerekirse boyanır bir şekilde giderilir.

Resimleri gördükten sonra bunu yapan şeref....ze dahada sinirlendim açıkçası madd  battle_Escrime  battle_Teroriste

Yalnız küfürün yazıldığı yere biraz dikkatli baktım sanki çok derin çizilmemiş gibi duruyor, galiba yüzeysel bir çizik oradaki

O bölge pasta cila ile halledilebilir gibi gözüküyor ama fotoğrafta yanıltmış olabilir beni.

ya çok zor bir durum. Arkadaşların bu çizigi atan kişi için olan dilek ve düşüncelerine tamamen katılıyorum. kaput için bencede pasta cila yapılması durumunda sanırım durum biraz daha kurtarılabilir düzeye gelecek. ama kapılar için aynı şeyi söyleyemiyecegim. kaplatmak mantıklı gibi gözüküyor. bu arada bencede bu işi yapan kişiyle karşılaşmamanız bencede hayırlı olmuş.

geçmiş olsun. mat siyaha kaplatmanızı öneririm çok yakışacağını düşünüyorum.

bunu yapan kişilerin sizinle sorunu vardır mutlaka. aracı kesinlikle kaplatmanız lazım yoksa değeri çok fazla düşer mat siyah çok yakışacaktır. bizde kaplamalı bir astra görmüş oluruz.

Geçmiş olsun dostum ama bana sanki pek çocuk işi değilmiş gibi geldi, etrafta takıntılı olduğun birileri olabilirmi çünkü hiç ummadığın biri çıkabiliyor bazen.

Geri