Koni STRT Spor Amortisör Kiti

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan erkany
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

erkany

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Siteyi ziyaret et
Arkadaşlar merhaba,

Aracı biraz alçaltmak istiyorum, doan_06 nicki doğan kardeşimle de (saolsun çok yardımcı oldu) bu konu üzerinde konuşuyorduk birde sizin fikrinizi almak istedim, coilovers veya Koni Amortisör kiti arasındaki farklılık nedir ? Bu koni amortisör kitini alınca ayrıca yay almak gerekiyor mu ? Siz olsanız ne yapardınız ? : ) yorumlarınız benim için çok önemli arkadaşlar, şimdiden teşekkür ederim. ;)

http://www.eliftuning.com/Opel-Corsa-C-01-05-Arasi-Koni-STRT-Spor-Amortisor-Kiti_61887.html#0

Bunların özelliği ne? Ben onu çözemedim.

Erkan çuvalla para vereceğiz ama ürünün neye yaradığını bilemeyeceğiz :D

Erkan çuvalla para vereceğiz ama ürünün neye yaradığını bilemeyeceğiz :D

Bilen biri çıkar be abi :D para çok geldi artık yorgan altına sığmıyor :D biraz saçayım dedim :P :D :D :D

Coilover da yükseltir alçaltırsın,diğeride sabit bir alçaltma sunar...fark bu ..

Aracın yol tutuşunu çok değiştiriyor virajlarda hele savrulma riski azaltıyor sertlik ayarı ile bozuk yollarda çukurlar vs. malum ülkemizde düz yol yok sert değil yumuşak geçiyorsun konfor 10 numara istediğin yüksekliği kendin bile ayarlayabilirsin öylebişey bu koni amortisör :D yani güvenlik+yol tutuşu+konfor :bir: mükemmel. Ama sadece yay alayım dersen benim gibi bin pişman olursun kafanı yaylara vurursun :rulet2:

Geri