Kontak Sorunu, Çok Acil!!!

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan dionisus
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

dionisus

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Dün akşam marşa basmayı denedim ama almadı. Bir daha deneyeyim dedim ama o da ne! Kontağı çevirsem de 0 konumuna geçmiyor. Bildiğiniz takılı kaldı. Bırakıp gidemezsin de, akü biter. Ben de akü başını sökmek zorunda kaldım. Şu an kumanda da düzgün çalışmıyor ve arıza lambası yanıyor. Sorun hakkında bilgisi olan ve maliyeti söyleyebilecek var mı?

egr arızası
5 veya 6 çevirmeden sonra marş alır
kumanda sorunuda senkronizasyon yapılması gerekiyor

egr arızası
5 veya 6 çevirmeden sonra marş alır
kumanda sorunuda senkronizasyon yapılması gerekiyor

5-6 yüz defa çevirmişimdir herhalde. Sanırım şifreler gitti kontakta, birazdan söküp anahtarcıya götüreceğim.

kontağın içerisindekı şifrelerde sorun var

şifreler değilde arkada horoz kafası gibi bir parça var tutyadan imal ediyorlar o kırılmıştır...
hallebildiniz mi bari?

Dün akşam marşa basmayı denedim ama almadı. Bir daha deneyeyim dedim ama o da ne! Kontağı çevirsem de 0 konumuna geçmiyor. Bildiğiniz takılı kaldı. Bırakıp gidemezsin de, akü biter. Ben de akü başını sökmek zorunda kaldım. Şu an kumanda da düzgün çalışmıyor ve arıza lambası yanıyor. Sorun hakkında bilgisi olan ve maliyeti söyleyebilecek var mı?

geçtiğimiz bayramdada benim arabanın kontak göbeğinde ince bir mil var o kırılmıştı. ve arabayı stop edemiyordum. arabayı once etop ettim sonrada aküyü söktüm.

masraf.

anahtarcıya 110 tl

servise 50 tl servise verilen para güvenlik kodunu öğrenmek için verildi.

senin arıza ışığı sadece yanıyorsa iyi eğer yanıp sönüyorsa muhtamelen sende güvenlik kodu gireceksin..

opellerin pin kodunu almak için cihaz vardır anahtarcılarda(tabii hepsinde yok şekil-a daki gibi) o olmamasının masrafı size patlamış....

Geri