Konuşturun tecrubelerinizi

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Berat
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Berat

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Siteyi ziyaret et
Arkadaşlar selçukreis'in yazmış olduğu özellik(hızlandıkca ses yukseltme olayı) çok hoşuma gitti(Allah razı olsun).Mesajı okuduğum anda soğuk ve akşam demedim indim aşağıya hemen uyguladım walla:D eğer bunun gibi bildiğiniz özellikler varsa lütfen paylaşın da bizim gibi tecrube yoksunu kişiler faydalansın:alkis:

arabadan inerken kapıyı açıp sellektör kolunu kendinize cekip 3 sn sonra bırakırsanız siz arabayı kilitleyene kadar ön farlar yanık kalıyor...
siz de evinize kadar karanlıkta rahatlıkla gidebiliyorsunuz...
aynı sey sağ ve sol farlar için de gecerli

arkadaşım yine bu soğukta erinmeyip aşağı kadar indim ve dediğini yaptım fakat olmadı.Kapımı açtım kolu kendime doğru çektim(uzunlar yandı) ama bıraktığımda söndüüü :( acaba atladığım biyer mi oldu?Birazcıcık daha açıklama yaparmısın

Arkadaşım bende bu özelliği ilk defa duydum.Diğer markalar follow me home adı altında bu özelliği ekliyorlar.Yarın ilk işim deniyeceğim

Berat' Alıntı:
arkadaşım yine bu soğukta erinmeyip aşağı kadar indim ve dediğini yaptım fakat olmadı.Kapımı açtım kolu kendime doğru çektim(uzunlar yandı) ama bıraktığımda söndüüü :( acaba atladığım biyer mi oldu?Birazcıcık daha açıklama yaparmısın
o özellık astra h kasada var

Arkadaşlar 32 kişi okumuş ama gelen cvp sayısı 2!Kimse bilmiyo mu bu konuda bişey?Ya da hepimiz mi tecrübesisiz :):):)

bu başlık daha önce astra g özellikleri şeklinde açılmıştı, arkadaşlar o zaman daha öncede benzer başlık olduğunu belirtmişlerdi ve konu durdu, eğer daha önce kibaşlıkların linki verilebilirse ordan devam etmemiz daha sağlıklı olur diye düşünürüm...

haklısın arkadaşım....Ama linki nerde bulcaz?

follow me benim corsamda da war corsa c essenti a bide benim arabamda uzaktan kumada ile camaları kapama yok ama anahtarı kapı kilidine sokup sağa çevirilmiş şekilde tutunca camları çekiyor kendiliğinden belki bunuda bilmeyen wardır

dijital sayaçlı opellerde servis lambasını söndürmek için kontak kapalıyken km sıfırlama düğmesine basılı tutarak 5 ssaniye bekleyin ve kontağı açınn düğmeyii yaklaşık bii 10 saniye felann daha basılı tutmaya devam edin daha sonra bırakın servis lambasınıı söndürmüş olursunuzz! OTO ÇALIŞKAN

Geri