Konuşturun tecrubelerinizi

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Berat
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Camlar araba kilitlendiğinde otomatik kapanmasını isterseniz (ben aldığımda servise yaptırdım), sağ ön kapıyı açtığınızda kapı eşiğinde bir kapak var. Oradaki bir kaç kablo yardımıyla basit bir şekilde oluyor. Arabayı satım aldığımda yaptırmıştım.

Kötü tarafı arabayı kilitlediğinizde camı açık bırakamıyorsunuz.
Bir seferinde anahtarı arabanın içinde unuttum. O ara arabanın içinden bir şey alayım derken kapının kilidine kolum değdi. Camların hepsi kapandı. Neyseki yedek anahtarıyla birlikte arabayı açtım. Böylelikle ufak bir anımı da anlatmış olayım.

Berat' Alıntı:
arkadaşım yine bu soğukta erinmeyip aşağı kadar indim ve dediğini yaptım fakat olmadı.Kapımı açtım kolu kendime doğru çektim(uzunlar yandı) ama bıraktığımda söndüüü :( acaba atladığım biyer mi oldu?Birazcıcık daha açıklama yaparmısın
vecrta b kasada bu özellik yok c kasalarda var

daha önce yazan oldumu bilmiyorum cd 30 larda settıngs tuşuna dıt sesi gelene kadar basın sonra BC tuşu ile menülerde aracın hızını´motor sıcaklığını felan öğrenebilirsiniz

arkadaşlar ben uml tuşu ile ilgili olan ayarlamayı yaptım ama benm aracımda olmadı...Hatta onu denicem die giriodum biyere:)

Berat' Alıntı:
arkadaşlar ben uml tuşu ile ilgili olan ayarlamayı yaptım ama benm aracımda olmadı...Hatta onu denicem die giriodum biyere:)
:) bu ses olayı kaset çalarken oluyormu?yoksa sadece radyo da mi yükseliyor?(meganlarda radyo da ses yükseliyor ama kasetler çalarken ses yükselmesi olmuyor ayrıca hız olayıda sanırım 90 ve üstünde oluyor)

vectra b de yok

2003 sonrası modellerde var.

Berat' Alıntı:
Arkadaşlar 32 kişi okumuş ama gelen cvp sayısı 2!Kimse bilmiyo mu bu konuda bişey?Ya da hepimiz mi tecrübesisiz :):):)

ne astra ne corsa hiç bi olmuyor yaw

ama ben kilitleme sistemiyle ilgili basit bişiy diyim bilindik ama bilmeyen olabilir

kumandayla kilitlemeyi acıp 30 sn kadar kapıları açmazsanız kendini kilitliyor tabi corsada var benim bildigim

anahtar ile kilitlemede kilitledikden sonra çevrili tutunca acık camlar kapanıyor

kötü şey corsa c direksiyon kutusu sorunu yaşatıyor

nasıl ama

Geri