yine bir konu Hort...
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
konya'daki özel servisler kazıktır dikkatli olun.benim araç opel vectra c geçen yıl ön tampon koptu Auto King'e yaptırdım süper ama aracım kaskolu bu yılda sağda solda göçük ve çizikler var onu yapacaklar.2000 tl ye kadar küçük onarıma giriyor ve kasko delinmiyor.
Bilgilendirme; kullandigi yag 4 litresi 30-35TL olan 10/40 yagin otesine gectigini sanmiyorum.Arkadaşlar, geçenlerde yıldız opeli aradım ve benzinli aracım için periyodik bakım yaptırmak istediğimi ve hava, polen yağ filtresi bujilerini değiştirmek istediğimi ve bunun yanında yağı da mobil 0w-40 istediğimi tüm bunların ne kadar tuttuğunu sordum, yıldız opel yetkilisi bana kendi yağları olsa 150, fakat mobilin farkıyla 200 tl olacağını telefonda söyledi, bunun üzerine gittim ordaki çalışan elemanların yüzde doksanı 15-20 yaş arası genç arkadaşlar, iki kişi gördüm orta yaşta eleman neyse konuyu bölmeden,bizim arabayla ilgilenen çocuk değişimleri yaptı bu arada polen ve hava filtresi de yan sanayi, yağ filtresi bosh marka idi,
neyse bakım bitti ücreti ödeyecem, demesin mi 260 tl, kardeşim sen bana telefonda 200 tl olur demedin mi, yetkili arkadaş: bujilerde değişmiş ben saymamıştım, 10 tl de balata spreyi kullanılmış...
bende: kardeş özellikle hava, polen yağ, buji hatta benzin filtresi de demiştim, birde yapan çocuk abi, yakıt filtresi depo içinde diyerek, yakıt filtreleri bunların değişmiyor falan gibi bir cümleyle onuda değiştirmedi, dedim, adam yok iste bana okadar telefon geliyor yoğunluktan tam duymamışım vs,bir sürü konuşuyor, tamam dedim, al lanet olsun son gelişim olur diye ödedim, çıktım ordan,
yani parasında da değilimde insanı enayi yerine koymalarına çok kızdım, baştan söylese yine kabul ederdim, ama işi almadan farklı konuşuyorlar iş bitince farklı, o fazladan aldığın 60 tl beni fakir etmez ama sen kazancına haram bulaştırmış oluyorsun,