Köpük pompası

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan prolab
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Ben Ankara'dayken araçlarımı cilalı şampuanla hep kendim yıkardım, yılda bir kere de cila uygulaması yapardım. İzmir'de köpükle yıkatıyordum cila bir iki ay ancak gidiyordu, artık yıkatmaktan vazgeçtim, genelde yağmurdan yağmura yıkanıyor, arada bir de ben yıkıyorum.

Aynı ben yaw :D ben cilalı olandan kullanıyorum gerçek mana da çok ama çok memnunum... ürünün iyi olduğunu anlamama yardımcı olan kısım ise bu şampuan ile aracı yıkadığım da temizlendikten sonra aracın üzerinde su kalmıyor tutmuyor kendi çapında birde parlaklık söz konusu ;)

Ben Ankara'dayken araçlarımı cilalı şampuanla hep kendim yıkardım, yılda bir kere de cila uygulaması yapardım. İzmir'de köpükle yıkatıyordum cila bir iki ay ancak gidiyordu, artık yıkatmaktan vazgeçtim, genelde yağmurdan yağmura yıkanıyor, arada bir de ben yıkıyorum.

Yani siz cilalı şampuan için olumlu düşünüyorsunuz, öylemi ?

Birkaç defa ya şampuansız yıkayacağım yada köpük şampuanı kullanacağım. Bakalım tozlanma ne yönde değişecek.

Aynen öyle benim araç birde füme ki maşallahı var hava da ne kadar toz varsa anında yakalar kendileri :D

Geri