iyide ttnet gibi parayla mp3 indirilen siteler var onları ne etcez şarkıları didik didik inceleyeceklermi bari polislere laptop versinlerde kontrol etsinler
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Allah ikizlerini kazadan korusun.Valla soran eden yok kardeş benim ikizlerim var bende alacaktım iyiki almadım dünyanın parasını istiyolar. çocukları arkaya oturtuyorum kimse bi şey demiyo. cam filminede aynısını dediler soran eden yok buda onun gibi bişey olur...
Allah ikizlerini kazadan korusun.
Koltuğu polis için değil de çocuklar için almak gerek.
Kaza anında çocukların yanında oturan birinin kendine bile faydası olmaz.
Eylemsizlik prensibi, bir yere çarpan araç durur ancak araç içinde sabitlenmeyen herşey harekete devam eder.
iyide ttnet gibi parayla mp3 indirilen siteler var onları ne etcez şarkıları didik didik inceleyeceklermi bari polislere laptop versinlerde kontrol etsinler
Benim bilgisayar kullanmayı dahi bilmeyen memurlarım bu ayrımı nasıl yapacaklar ki? Eminim arabada buldukları bütün (çok eski CD lerdeki bandroller düşmüşte olabilir) CD lere el koyarlar .parayla yasal olarak indirilen şarkılarla cd kopyalayıp dinleyebiliyorsunuz yasal olmayan şekillerde indirilen şarkılar yasak
Valla soran eden yok kardeş benim ikizlerim var bende alacaktım iyiki almadım dünyanın parasını istiyolar. çocukları arkaya oturtuyorum kimse bi şey demiyo. cam filminede aynısını dediler soran eden yok buda onun gibi bişey olur...
demekkı artık polısı gorunce sıslerı kapatıcaz muzıgı kısıcaz emnıyet kemerını takıcaz cd orjınalyle degıstırıcez