Korna m BOZULDU..

Ynt: Korna m BOZULDU..

DERSİMLİ link' Alıntı:
Ben yıllardır çözmüş değilim bu işi evet araçların %70 kornası bozuluyor.
Benim korna saglam ama basmiyorum bozulmasin diye  kahka536
Garantiden ön amortisirler degisti ömür.
Bi arabayi degistiremedik garantiden.

B֜LENT link' Alıntı:

Hayırlı osun kardeşim, Senin FBI'da adamların var biraz zorlarsan aracıda değişirşler.  011zaa

müşteri memnuniyeti filan aramayın opelde çünkü yok . eşin dostun yetkili biri varsa serviste  iş değişir garantiye sokarlar herhangibir parçayı .

B֜LENT link' Alıntı:

Benim son opel'im olduğu için çok umursamıyorum artık.  steeringwheel

Bu gün "Opel TÜRKİYE' ye Teşekkürler" ederek bitirdiğim bi telefon görüşmesi yaptım. Müşteri temsilcisi korna arızam sının garanti kapsamına alındığını ve ilgili servisle iletişime geçebileceğimi bildirdi.
Arkadaşlar, aracımda ki bu korna arızasıyla ilgili süreci başından itibaren anlık zamanlı olarak sizlerle paylaştım. Yorum kısmı size kalmış artık.
Benim edindiğim tecrübe ışığında bir opel kullanıcısı olarak, genel anlamda opel astra dizel aracımdan, servis ve satış hizmetinden ayrıca müşteri memnuniyeti konusunda gayet iyi, başarılı ve insan odaklı hizmet olarak değerlendirebilirim, tırnak içinde istisnalar kaideyi bozmaz klişe sözü ile bitirebilirim sözümü. Bundan sonra neler olur Allah bilir.
Mesela örnek;
Yine bu gün Sevgili baba mı hava alanına bırakıp dönüş yolunda iken otoban çıkışında sağ ön lastiğim patladı ve duramadan otoban çıkışını yaklaşık 500 metre boyunca takip ettikten sonra kenara çekebildim. Tabii indim hemen lastiği değiştim ve hemen lastikçime gittim,,,,, veeee evet işte süpriz bomba. jant lastiği yemiş, lastiğin içi parçalanmış toz olmuş lastik parçaları ile dolu, ayrıca kendimde iyice kontrol ettim, dışardan bile lastik marka yazılarının bir kısmı kazınmış silinmiş, sonuç olarak lastiğim kullanılmaz durumda ve yenisi 425 tl....... şimdi tek mi, iki mi??... ikisi 850 tl. memur maaşıyla zor dedim valla latikçiye. Lastikçimde 220 tl. petlas önerdi. eee buda 440 tl. sonuçta her türlü para para para.
Sonuç olarak Elhamdülüllah, Allah kaza bela vermesin cümlesine, canımız sağolsun....
140 km hızla sürüş anında patlayan lastik parçalanabilirdi. ( bu arada otoban çıkışına 140 lamı girdin diye aklınıza gelebilir, ancak öyle değil, evet 140 km ile giderken lastiğim patladı, ancak bu sürati o anki yol durumda, sağolsun bizim ağır vasıta kamyonların tüm şeritleri kaplaması ve benimde sol şerittten ilerleyerek çıkışa doğru manevra yapmam gerektiğinden böyle bi durum olıştu, ama tahminimce otoban çıkışına doğru manevra yaptıktan ve süratimi düştükten sonra lastiğin patladığını düşünüyorum, tahmini süratim 95-100 km idi sanırım.çok spontene gelişti bi anda oldu herşey. (Bu arada lastiğimin katili, çivi yada vida)....
Konu içinde konu oldu, herkese selamlar saygılar.

valla helal olsun opel türkiyeden korna tamirini kabul ettirmek bir başarı.hayatımda gördüğüm en SAÇMA ve BOŞ firma bu opel türkiye.bu kadar sinirli olmamın sebebini daha önceki konularda anlatmıştım ama zaten bu bilinen bişe.opelin arkasında doğuş oto gibi bir firma olsa emin olun ne 2. elde bu araçlar değer kaybeder ne de biz bu kadar mağdur oluruz.

kornayıda son zamanlarada kabul etmeye başladılar umarım kimse fiyatı yüksek parçalarda değişim isteyip hüsrana uğramazlar hele opel türkiye tam bir rezalet santrale bir bayan koymuşlar kadın utanmasa müşteriye küfür edecek akıllı bomba resmen.

valla arkadaşlar, dün yine opel türkiye den aradılar, arızanız ilgili serviste giderildimi diye teyit ve müşteri memnuyitei kapsamında diye de belirtiler. Bende çok teşekkür ettim....

kemalyigit link' Alıntı:
valla arkadaşlar, dün yine opel türkiye den aradılar, arızanız ilgili serviste giderildimi diye teyit ve müşteri memnuyitei kapsamında diye de belirtiler. Bende çok teşekkür ettim....
opel türkiye bana yeni insignia verse yine teşekkür etmem.bundan sonraki aracım opel olmazsa bunun tek sebebi opel türkiye ve zeka seviyesi düşük çalışanlarıdır.

Geçmiş olsun.
Bende aracımı aldığımda kornalardan biri eksik çıkmıştı.(cosmolarda çiftli)

Geri