korna ve direksiyondaki ses açma tuşu sorunu

blue_wing

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Katılım
11 Ocak 2010
Mesajlar
27
Tepkime puanı
0
Puanları
0
Siteyi ziyaret et
selam arkadaşlar kornam ve direksiyonundaki ses açma düğmesi bazen çalışıyor bazen çalışmıyor sorun nedir cım olabilirmi acaba 1 ay kadar Ankaradayım acaba nerey gidersem güvenilir olur nerede yaptırırım
 
Bu sorun Farlar açıkkenmi oluyor kapalıykenmi hocam..
Bendede oluyor yol bilgisayarını değiştirme tuşunda.
 
CIM modulu olabilir belki aslında bende neden o parçadan dolayı yaptığını tam bilmiyorum ama bendede oldu yol bilgisayarı tuşum Farlar açıkken çalışmıyor bazende kaFasına göre gelip gidiyor..
 
aynı sorunu yaşadım yetkili servisteki elektonikçi arkadaşımdı...Airbag kapağını söktü ve altında ki cim modülüne giden kablolara bir şeyler yaptı şimdi hem korna çalışıyor hemde kumanda düğmeleri...güzel bir elektrikçi veya elektronikçi bulursanız yaptırırsınız...cim modülünü değiştirmeye gerek yok bence...
 
şimdi kontrol ettim farlar kapalı iken korna ve düğme çalışıyor bu işi bilen bi elektronikci tavsiye edebilicek varsa çok memnun kalırım.
 
İlla Cim değişecek diye birşey yok. Arkadaşların yazdığı gibi temassızlık olabiliyor. Benimki 2 kere benzer şekilde serviste halloldu. 15-20 TL bir işçilik alıyorlar. Servise başvur, açıp baksınlar, değişmesi gerekiyor ise sana sormadan değiştirmezler. Onarım ise uygun fiyatlı olması için konuşursun.
 
inşallah dediğiniz gibidir teşekkür ediyorum tabiki ilk servise idip bi kontrol ettirmek gerekir.
 
Geri
Üst