kornaya konvaydayken sık sık basınca bir süre sonra kornanın sesi kesiliyor

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan bciplak
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

bciplak

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Siteyi ziyaret et
mrb. arkadaşlar vectra 99 cd. var bende. düğün konvoyuna gitmiştim. sık sık kornaya basınca birde baktım korna bir daha basmadı. 1 dk. kadar sonra çalıştı. tekrar sık sık korna yaptım. gene kesiliyordu. bu opellerde hep böylemidir acaba. bilen varmı?

ama sigorta atsa 1-2 dk. sonra çalışmaz. bende sık korna yaptıktan sonra kesiliyor. 1-2 dk. sonra yine çalışıyor

kornaya çok sık veya uzun süreli basmayınız sigorta atabilir, korna yanabilir hem gürültü kirliliğine sebep, hemde boşuna masraf çıkar.

kornaya çok sık veya uzun süreli basmayınız hem gürültü kirliliğine sebep olur

:alkis:

Gecen gün bizi elemanın düğününe gelin arabası olarak verdim şoförlükte yaptım kollatım koptu basmaktan:)

99 vectra'da bizimde ilk önce ses değişiyor sonra kesiliyordu. Ama sonra düzeliyordu.

Nefesi kesiliyodur.:D Korna içinde oluşan mıknatıslanma artarak diyaframın hareketini engelliyo olabilir.Daha sonra mıknatıslanma yok olunca korna çalıyordur.Kornaya çok basmak kornanın bobinini yakabilir.

aynı konu benimde yeni astrada başıma geldi neden ise sigortadaki temassızlık çıktı sigortayı söküp taktım şimdi problem yok.Sigortayı çıkarıp takmanda fayda var

Geri