Körüklü otobüs aynamı dağıttı!

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan cocotr
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
benim önümde aniden bi belediye otobüsü durdu minibüslerle yarış içindeydi ve yakın takip vardı ben uzaktan takip ediyordum ama hızım yüksekti aniden fren yapınca arkadan otobüse bindirdim otobüsün egzozu yamuldu içine gömüldü gaz çıkmıyodu:) adam telaşla otobüsü stop etti egzozu penseyle düzeltti sonra devam ettik çünkü araçlarda hasar yoktu bir kaç çizik vardı benim tamponda onuda yaptırdım zaten kaskodan sonra otobüsü süren şoförü bir kaç kişiden sordum kimse hakkında hayırlı bişey söylemedi bir çok kez kaza geçirmiş o sürüşle daha çok kaza yapar anayola bi girişi var dehşet ne sağa bakar ne sola bodoslama:)

Hemen yazayım benim defalarca başımdan geçtiği için biliyorum , dış kapak astarlı boyasız 30 civarı birşey, orjinal olmayanı(!) . Kasası ise 70-80 lira gibi birşey içinde motor yok, motor arızalandıysa ayrıca almak gerekir

Benim bilidğim orjianal kapak boyalı astra h için 50 ytl diye biliyorum

çok pahalıymış ya, almam o zmn. Kapağın takma yerlerinden bir ikisi kırık ama kendinin boyası fln düzgün.

Tek sıkıntım aynanın kasası hafif yere meyilli duruyo, araca bağlantı yeri ( hani şu dönen kısım) biraz laçka oldu. Onu sıkmanın bir yolu yok mu ?

gelde otbüsle yanlama sonra pehhh

gerçekten öyle oluyor, belediye otobüslerinin körükleri sana çarparsa suçlusu sen oluyorsun, ona göre özellikle dönüşlü kavşaklarda çok dikkat etmek gerekiyor, geçmiş olsun

Geri