kostüm değişiklıgı ıle yenıden aranızdayım

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan nakayama
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Jantlar büyük olmus, arka spoyler ilginc degişik bir tarz olmuş, arka stoplar daha farklı olabilirdi ama o da güzel birde ön tarafta sağda sis farı var solda yok gibi gördüm.
arka stoplar yandan guzel duruyo bıde gece toplu ısık werıyor cıkıntıları war ondan tercıh ettım.sagdakı sıs farı degıl

serkan tampon yaptırıyorum zaman gecsın dıye degısıklık yapıyım dedım aslında aksamları guzel duruyo az kaldı zaten corsa c opc nın tamponunu yaptırıyorum .baslara gelınce cok denedım herseklı aldı ama boyle guzel ses verdı gercekten muzık sıstenım cok cok ıyı aracda kucuk olunca baya sallanıyo.kapı kollarını da boyatcam weya da ıptal bakalım artık onerılerın ıcın saol :)
rica ederim ne demek panjur için var mı çalışman iptal felan haber et bizide bekliyoz bassların 30 luk dimi yoksa iki 25 mi benim tek bass pıoneer 30cm bilee yıkıyo corsamı ama o kadar netki ses bide orkun kompenent takımı marka ne kaçlık bide

çok ßaşarıLı ßi çaLışma oLmuş ama kırmızıLar biraz gereksiz gibi geLdi .. :(

rica ederim ne demek panjur için var mı çalışman iptal felan haber et bizide bekliyoz bassların 30 luk dimi yoksa iki 25 mi benim tek bass pıoneer 30cm bilee yıkıyo corsamı ama o kadar netki ses bide orkun kompenent takımı marka ne kaçlık bide
panjur ıptalı olucak baslar 30 luk kompenet takımı arkada for_x wer onlerde anlpıne war

Orkun kardesm araban tek kelımeyle mukkemmel.. Allah kaza bela vermesin!!

Her haliyle güle güle bin :)

arkadaslar guzel bı arka tampon ekı nerden bulabılırız

Geri