krediyi bekliyor...

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan gkny
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Ynt: krediyi bekliyor...

Hoşgeldiniz keyifli forumlar ve paylaşımlar diliyorum
Aracınız hayırlı olsun inşallah kazasız, sağlıklı günlerde kullanırsınız... 045thumbsup :)

evet araç dizel az önce bayiye gittim haber geldi kredim onaylandı peşinatımızıda verdik temmuzun ilk haftasına kadar teslimat yapılacak herkese teşekkür ederim allah cümlemize daha iyilerini nasip eder işallah

grkng link' Alıntı:
evet araç dizel az önce bayiye gittim haber geldi kredim onaylandı peşinatımızıda verdik temmuzun ilk haftasına kadar teslimat yapılacak herkese teşekkür ederim allah cümlemize daha iyilerini nasip eder işallah

Güzel günlerde kullanın aracınızı..Aramıza  welllcommee

Kredi faizi vs ne kadar. Detaylandırmanız mumkun mu sakıncası yoksa?

BİLDS link' Alıntı:
Kredi faizi vs ne kadar. Detaylandırmanız mumkun mu sakıncası yoksa?

estağfurullah niye sakıncası olsun allahın bildiğini kuldanmı saklayacağız biz 10 000 tl kendi bütçemizden ödedik geri kalan 42 000 tl kısım kredilendirildi teb den alındı sanırım 1.13 faiz 600 lira dosya masrafı 36 ay aylık taksidide 1495 tl olması lazım

grkng link' Alıntı:
estağfurullah niye sakıncası olsun allahın bildiğini kuldanmı saklayacağız biz 10 000 tl kendi bütçemizden ödedik geri kalan 42 000 tl kısım kredilendirildi teb den alındı sanırım 1.13 faiz 600 lira dosya masrafı 36 ay aylık taksidide 1495 tl olması lazım

Hocam ben de kredi kullandım opel sanırım anlaşmalı 1.09 dan garantiden veriyor diye biliyorum. Çok da bir fark yok gerçi. Hayırlı olsun. Ben de sizin gibi iple çekiyorum aracı. Her ne kadar sizin kadar dizel araçta olduğu gibi ilk haftalar arabada yatacak kadar abartamayacaksam da bekliyorum... :D Kazasız belasız binmeniz dileğimizle.

kaanrevan link' Alıntı:
Hocam ben de kredi kullandım opel sanırım anlaşmalı 1.09 dan garantiden veriyor diye biliyorum. ևok da bir fark yok gerçi. Hayırlı olsun. Ben de sizin gibi iple çekiyorum aracı. Her ne kadar sizin kadar dizel araçta olduğu gibi ilk haftalar arabada yatacak kadar abartamayacaksam da bekliyorum... :D Kazasız belasız binmeniz dileğimizle.

doğru söylüyorsun 1.09 diyende oldu bizede başka bir bayide aracı aldığımız bayideki arkadaş oranlar düşük yada farklı olabilir ama toplam ödemede fark olmaz dedi bizde açıkçası çokta kurcalamadık zaten alım sürecimiz biraz sıkıntılı ve yorucu oldu bıktık yani :) onun için oldu bittiye geldi biraz herşeyde bir hayır vardır ben teslimatı temmuzun ilk haftası istedim malum üç beş gün için vergi ödemenin anlamı yok ama bakalım galiba temmuzdan önce verecekler arabayı durduk yere birde vergi ödeyeceğin hiç yoktan ayrıca araç beklemeye deyiyor gerçekten akranlarına göre üstün bir araç ben tasarımını çok beyeniyorum 

grkng link' Alıntı:
doğru söylüyorsun 1.09 diyende oldu bizede başka bir bayide aracı aldığımız bayideki arkadaş oranlar düşük yada farklı olabilir ama toplam ödemede fark olmaz dedi bizde açıkçası çokta kurcalamadık zaten alım sürecimiz biraz sıkıntılı ve yorucu oldu bıktık yani :) onun için oldu bittiye geldi biraz herşeyde bir hayır vardır ben teslimatı temmuzun ilk haftası istedim malum üç beş gün için vergi ödemenin anlamı yok ama bakalım galiba temmuzdan önce verecekler arabayı durduk yere birde vergi ödeyeceğin hiç yoktan ayrıca araç beklemeye deyiyor gerçekten akranlarına göre üstün bir araç ben tasarımını çok beyeniyorum 

Aynı şekilde ben de temmuzun 3-4 ü gibi konuştum ama biraz daha uzar gibi geliyor. ևünkü Satış Danışmanı direk kendisi söyledi, MTV yi de biz ödeyeceğiz diye... Anladım ki bu biraz daha uzar.. Hayırlısıyla kavuşalım gerisi önemli değil. Gerçekten bakıyorum diğer model forumlarına orada bile Astraya övgüler yağdırılıyor. Böyle bir araç için sabırsızlanmak tabiki hakkımız diye düşünüyorum.

Geri