Ynt: Re: Krom Cam Çıtası - Cam Filmi ve Stop Karartma
Hayirli olsun.Gule gule kullanin.Kazasiz,belasiz bol km'ler yapabilmeniz dilegiyle.
Hayirli olsun.Gule gule kullanin.Kazasiz,belasiz bol km'ler yapabilmeniz dilegiyle.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
araba link' Alıntı:Hayirli olsun.Gule gule kullanin.Kazasiz,belasiz bol km'ler yapabilmeniz dilegiyle.
Teşekkür ederimGNSpower link' Alıntı:Hayırlı olsun, çok güzel olmuş. Bu arada teknik gride far karartma nasıl durur kendi aracımdan önce ve sonra şeklinde göstereyim, bence yakışan bir uygulama bu renge.
niko22 link' Alıntı:Resim 2 deki janta ne yapılmış onu anlayamadım birde kaça mal oldu film ve çıta ayrı ayrı?
OGOKTAS link' Alıntı:Teşekkür ederim
evet sizin stop karartma uygulaması gerçekten çok güzel olmuş bizim denediğimiz folyo koyu yada kapalı alanda olduğu için bana koyu geldi Sizinki gibi bir görüntü olmadı malesef
OGOKTAS link' Alıntı:Resim 7
bukars link' Alıntı:Çıtalardan memnunmusunuz? Sonradan takılan çıtaların çabuk bozulduğu ve yerinden çıktığını okumuştum. Sizde bir sıkıntı var mı
ozdemır banada tavsıye edıyonmuOGOKTAS link' Alıntı:Merhaba çıtaları aldığım yerde taktırdım. Önce temizlediler sonra bally gibi bir yapıştırıcı sürdüler zaten çıtalarında çift taraflı bantı vardı. şuana kadar bir açılma olmadı renklerde de sorun yok ben çok memnunum ama farklı markalar cam fitilini komple kapılıyormuş benimkinde kapının üst tarafından baktığınızda cama dik gelen fitil kısmı kaplı değil. Beni hiç rahatsız etmiyor zaten forumda okuyunca öğrendim böyle bir durum olduğunu. Ben kesinlikle tavsiye ederim arac çokfarkediyor