Krom çerçeveli gösterge paneli

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan N'Bayo
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

N'Bayo

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Astra G aracıma NJOY larda ki krom halkalar olan gösterge panelinden taktırmak istiyorum.Fiyat hakkında bilgisi olan veya çıkma olarak bulabileceğim yerler hakkında bilgisi olanlar paylaşırsa sevinirim.

aksayara bi bak derim

gittigidiyor.com'da var istediklerin

Halkaları temin ettik.şimdi sıra montaja geldi.ama astra g de gösterge önündeki o camı nasıl sökebilirim bilmiyorum.iki vida var kenarda ama sökmeye korkuyorum.dağıtıpta toparlayamassam diye.Daha önce gösterge paneli söken arkadaş varsa yardımlarınızı bekliyorum.bu iş nasıl kolayca halledilir?

farklı sebeplerden dolayı gösterge panelini söken arkdaşlar çok ugrastıklarını forumda belirtmişlerdi, bence bu konuda işi bilen bir ustadan destek almakta fayda var

Halkaları temin ettik.şimdi sıra montaja geldi.ama astra g de gösterge önündeki o camı nasıl sökebilirim bilmiyorum.iki vida var kenarda ama sökmeye korkuyorum.dağıtıpta toparlayamassam diye.Daha önce gösterge paneli söken arkadaş varsa yardımlarınızı bekliyorum.bu iş nasıl kolayca halledilir?

göstergeleri temizlemek için kendim söktüm.üstteki ve altdaki 8 li olması lazım vidaları söküp gösterge paneli komple dışarı alıyorsun elektronik olduğu için kablo bağlantıları yoktur.sonra ön camı çıkarıyorsun ama o çelçeveleri nasıl takarsın bilemiyorum.

not: ama sakın anahtarı takıp kontağı çevirme.araç kendini kilitliyormuş.

ya bende kalorifer düğmelerinin halkalarından arıyorum nerde bulurum acaba

Geri