krom egzoz ucu da tamam.

Ynt: krom egzoz ucu da tamam.

ozankaya link' Alıntı:
Koc egsoz nevzat ustayi tanirim isciligide iyidir eski aracima cift cikis yaptirmistim
Ozan sana zahmet ustayla samimiyetin varsa çift çıkış ve tek için fiyat alırsan burada başlık açıp minimum 4 kişi yaptırırız.

madmax50 link' Alıntı:
Ozan sana zahmet ustayla samimiyetin varsa çift çıkış ve tek için fiyat alırsan burada başlık açıp minimum 4 kişi yaptırırız.

Aynen, ben de varım arkadaşlar böyle bir olay düzenlerseniz. Tek çıkış için (orjinal TURBOlardakine benzer olmak şartıyla :) )

madmax50 link' Alıntı:

Tamamdir birkac gun icinde ugrarim verdigi fiyati yazarim

ozankaya link' Alıntı:
Tamamdir birkac gun icinde ugrarim verdigi fiyati yazarim
Ozan teşekkürler, bizim için gitme, zahmet vermeyelim sana telefonu varsa görüş ya da biz görüşelim.

madmax50 link' Alıntı:
Ozan teşekkürler, bizim için gitme, zahmet vermeyelim sana telefonu varsa görüş ya da biz görüşelim.

Ne zahmeti canim forumumuz icin bisey yapmis olurum hemde is yerine yakin gidememe durumum olursa ben ararim :)

ozankaya link' Alıntı:
Ne zahmeti canim forumumuz icin bisey yapmis olurum hemde is yerine yakin gidememe durumum olursa ben ararim :)
thnxx

Güle güle kullanın  :)

Geri