Krom Parçalarinin Paslanmasi...

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Gökhan_55
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
G

Gökhan_55

Bilgi Girilmemiş
Arkadaşlar çoğumuzun sorunudr arabaların arkalarındaki marka yazılarının ve logolarının paslanması bunun çaresi sirkeli suyla bi bezle silmek ve kurulamaktır.aklıma geldi ve paylaşmak istedim,aklınızda bulunsun işe yarıyor ve parlak bir görünüm sağlıyor...

bılgıler ıcın sagolasın
ayrıca bır tup ıcınde satılan grı renkte parlatıcı var oda mukemmel sonuc verıyor oksıt fılan kalmıyor saygılar.

zaten paslanmış olan da sirke ile çıkıyor mu?
benim GL yazısının G si görünmüyo da :D:D

benim arka amblem'de paslanmış bir deneyim bakıyım. işe yarar inşallah.

hepsini söktüm walla.yazıları çıkartabilirsiniz 2dk'da.bi de pasta cila ile kalan yapışkan izlerini yok edebilirsiniz.yalnız ambemi çıkarınca bagaj kısmında iki adet delik oluşuyor:).amblem yerindeki boşluğu da macunla kapatıp boya çektirdim.benim için dert yok tasa yok:)

hepsini söktüm walla.yazıları çıkartabilirsiniz 2dk'da.bi de pasta cila ile kalan yapışkan izlerini yok edebilirsiniz.yalnız ambemi çıkarınca bagaj kısmında iki adet delik oluşuyor:).amblem yerindeki boşluğu da macunla kapatıp boya çektirdim.benim için dert yok tasa yok:)
:good: işte kesin çözüm:D

İnsallah ise yarar Denemek lazim

bu da yaratıcı bir çözümmş:))

bu arada yazmamışım.pasta cila 70 macun kaplama+boya 35 lira.boya kısmını pek tawsiye etmem açıkçası.sonuçta araca sonradan tabancayla atılan boya değcek.ama uygun bi çözüm arabasında parça boyalar olanlara...

Geri