2012, Hız sabitleyicisiz, start stopsuz, geniş ekransız, 30-40.000 kmde jettalara millet 58-59 fiyat çekiyor... Bursa'dan Doğuş çıkışlı 61.000 TL ye bulunca kaçırmadım...
Aldığım galericide daha jetta ve passatlar var, filo almış, tek tek satıyormuş... 10. ayda ödedim paralarını dedi, daha 1.06.2016 da gelmiş araçları... Ne olur ne olmaz diye doğuşa da gittik fiyat aldık 62.000 TL dedi aynı donanıma, ve fiyat garantisi yok 2 ay sonra gelicek dedi, fark olursa öder alırsınız dedi... Resmen bayilerde araç yok....
62.500 den açtık 61.000 e bağladık bunu... Araba sadece 13 km.deydi... Yine de içime sinmesi için ekspere baktırdım ne olur ne olmaz diye boya kaporta olarak... Eksper dalga mı geçiyorsun hocam dedi
Araç Trendline ancak beni fazlasıyla tatmin etti...
Hız sabitleyici,
Yokuş Kalkış Desteği,
Cruise Control, (2011-2014 arası üretimlerde sahibinden comda neredeyse bulmak imkansız.
Direksiyondan Kumanda (Bir çok trendlinelarda direksiyon boş, butonsuz)
Lastik Basınç Sensörü,
Soğutmalı Torpido,
Usb-Sd Card Girişi;
5.0 İnç Dokunmatik Renkli Multimedya Ekran
vs. aklıma gelenler...
2014 e kadar üretilenlerdeki gibi içi sert plastikte değil... Bir çok yeri yumuşak ve deri... İçime sindi, Allah ağız tadı ile binmeyi nasip etsin...
Gelelim tüketim değerlerine...
yaklaşık 320 km yolda 5.1 lt ortalama değer ölçtüm... Bir de yanlış yoldan geldim, bozhüyükten dönmem gerekirken kütahyaya daldım, domaniç, tavşanlı üzerinden geçtim, hem yolu uzattım hem de dağlara taşlara tırmandım resmen teke tek şeritten... O kadar tırmanmaya rağmen sıfır motorun değeri bu ise bence başarılı... Düz yollarda da 100'e sabitledim...
İzlenimlerimi zamanla yine aktarırım... :bir: