Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
arkadaslar bugün arabanin boyasindan bulmak icin bayagi dolandim.bahsi gecen kücük tüplerden her renk var benim arabanin renginden yok,satici opelin kendinde bulabilecegimi söyledi opele gittim.opel kendilerinde sadece sprey seklinde oldugunu söylediler ve almadim sonra kaporta boya yapan bir yere gittim kompile kapinin boyanmasi gerekir dedi rütus yaparak rengi tutturamayiz dedi.bence hic elleme böyle kalsin dediler.
Fotoğraflardan anladığım kadarıyla, makineyle yapılacak kalın bir pasta bu çiziği alır gibi geldi bana. Meguiars gibi bir yere gidip pasta yaptırın bence, rötuş ikinci senaryo olmalı ve bu çizik için oldukça da güç olur.
Siparisi verdim.tas izlerinde de kullanirim diye düsündüm.ama biraz düsünceliyim cünki daha önce böyle birsey hic yapmadim.arkadaslarin dedigi gibi uygulayacagim.rütustan sonra zimpara isi boyayi cizmezmi acaba ?